Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy reménytelen szerelmet túlélni/feldolgozni?
Akármi is fog kisülni a dologból mond el neki az érzéseidet, ettől talán a te lelked is megkönnyebbül.
Én is érzek így egy bizonyos nőnél, csak ott nekem van némi esélyem, de el fogom mondani neki most 7végén és talán egy csók is belefér majd :)
most sajnos nálam is ez a helyzet. meg tudlak érteni.:/:(
én csak annyira gondolok,hogy talán az idő az ami megváltoztat majd dolgokat,és az,hogy van barátnője lehet nem véletlen. mert mással kell összejönnünk.
Szakítsd ki szívedből ezt az érzelmet, még akkor is ha belehalsz, és akkor is, ha ez az érzelem, csak szíved kiszakításával szűnik meg.
Költözz el más helyre, cseréld le az email címet, telefonszámot, kezdj új életet.
Én sokáig szerettem egy lányt 10 évig, de el kellett felednem. Az érzelmek elfeledése nehéz volt. E lány iránt érzések kiszakításával, minden érzést kiszakítottam magamból: szeretetet, vágyat, gyűlöletet, félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!