Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez nekem! (? ) Vagy lehet azért jó, mert tényleg van valami?
Én egy biszex lány vagyok és nagyon oda vagyok egy csajsziért. Igaz sajnos vannak olyan sejtéseim, hogy esély az 0, mert ő hetero, de a lelkem mélyén úgy érzem, hogy én is érdeklem őt. S valamiért mostanság nem vagyok depressziós hanem inkább boldog, mert úgy érzem megtaláltuk egymást.
Múltkor is elkapott egy érdekes érzés. Beszélgettünk és eléggé közel állt hozzám és az az érzés kapott el, hogy szeretné hogy megcsókoljam. A tekintete a mosolya... ááhhh lehet csak azért érzem ezt, hogy jó legyen nekem és közben meg semmi nincs?? Mire jó ez??
Tegnap is búcsúkor megérintett a vállam környékén, este pedig kirakott egy képes idézetet az érintésről.
Csak bebeszélem magamnak? Vagy szerintetek lehet esély?? Mit tegyek?? :(
Én ismerek olyan lányt aki beszélgetés során folyton megérint. Soha nem tiltakoztam ellene,de nem is jöttem be neki. Ha úgy gondolod kérdezd meg tőle, érez-e irántad valamit.
17/F
Első kérdés: tudja, hogy biszex vagy?
Második kérdés: (ha nem tudja) miért nem kérdezed meg tőle, hogy gondolt-e már valaha arra, hogy lánnyal csinálja, vagy beleszeret egy lányba. Ha nem tetszel neki és nem tudja hogy biszex vagy, akkor talán le se fog esni neki, viszont ha neki is tetszel, akkor szerintem lépni fog.
És egy tanács. Nem magamról beszélek, és én nem vagyok biszex, sose smárolnék lánnyal, de volt pár általános iskolás osztálytársam, akik elmentek szórakozni, kocsmába, ittak, és részegen-fél részegen poénból valaki megkérdezte, hogy milyen lehet csókolózni lánnyal, és akkor ott a 3 lány kipróbálta. Mindegyik mindegyikkel. Tehát poén is fajulhat idáig, lehet így kéne kiderítened. Mondjuk részegen lesmárolod, és megnézed a reakcióját. Ha úgy látod nem tetszik neki, másnap mondhatod, hogy azt hitted mást smároltál le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!