Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as férfiak, mire vélhető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, mire vélhető egy kacsintás?

Figyelt kérdés

Nemrég együtt dumálgattunk, a férjem, a legjobb barátja és én. Valamin mosolyogtunk, nevettünk, én ekkor ránéztem a pasira és ő rám kacsintott. Szerintetek ez egy ártatlan "gesztus" volt a részéről, vagy volt némi flört jellege? Ti mit gondolnátok erről a szituról? Szoktatok csak úgy kacsintgatni a barátotok nőjére?

Főleg 30-as pasik válaszát várnám, nem tinikét. Köszönöm.

2013. febr. 4. 11:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira szitu függö. Jelenthati azt is, hogy most jol megtréfáltuk a férjedet, de azt is, hogy jajjdemegba-nálak. Te ismered öket!(meg magadat!!!)
2013. febr. 4. 11:28
 2/21 anonim ***** válasza:
Lehet más kifejezésé is, nem feltétlen flört, hazugság jele is lehet az aszimmetrikus arcmozgás például...
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"30-as férfiak, mire vélhető egy kacsintás"

*Demegb*sználak*

4/21 A kérdező kommentje:
Éppen ez a baj, hogy nem ismerem ki, nem tudok eligazodni rajta. Mert néha olyan mintha flörtölne velem, csipkelődne vagy beszólogatna, máskor meg mintha észre sem venne, mintha ott sem lennék.
2013. febr. 4. 11:32
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
miért kell a nőknek miiiindent túlkombinálni?nem mindegy,miért?rád kacsintott oszt jóvan.
2013. febr. 4. 11:33
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is túl kombinálod pedig én is nő vagyok. Teljesen mindegy hogy hogy gondolta ha nem vagy vevő rá. Teljesen mindegy hogy bejössze-e neki mivel ugy sincs esélye jó esteben mivel férjnél vagy na meg a barátja ráadásul. Engem nem érdekel hogy másik pasi rámkacsint vagy flörtölni akar-e velem vagy hoyg egyáltalán hogy gondol rám vagy mit gondol rólam, mivel ugysem számít, mert nem kezdenék senkivel. 28/N
2013. febr. 4. 11:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mert néha olyan mintha flörtölne velem, csipkelődne vagy beszólogatna, máskor meg mintha észre sem venne, mintha ott sem lennék."

Azért van, mert tetszel neki, de közben a legjobb barátja felesége vagy. Kellenél neki, de nem lehet.

2013. febr. 4. 11:44
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
döntsd el, hogy a férjed kell, vagy a kacsintgatós ... ha eldöntötted akkor tudni fogod, hogy érdekel-e még miért kacsintgat
2013. febr. 4. 11:45
 9/21 anonim ***** válasza:
54%

Pont tegnap.volt itt parom bartja akit alig ismerek

Odajott hozzam es megfogta a kezem.Persze azert mert bocsanatot kert(megvicceltek telefonon)na de.kerhetett volna bocsanatot anelkul hogy megfogna a kezem....Aztan egesz idö alatt le se vette a szemét rolam.De tudom hogy csak felmért,semmi más.Nem kell tulreagàlni.Ne kacsints vissza.Aztan ennyi.Mindenhez két ember kell.Gondolata meg mindenkinek lehet.Nekem is eszembe jut milyen lenne szexelni X.Y. -nal.De aztan elfelejtem.Van egy párom,tisztesseges.Kacsintgatni meg kacsintgathat a miniszter is rám.Nem ugy veszem fel..

2013. febr. 4. 11:45
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szoktam flörtölni a legjobb barátom feleségével,mert abban az esetben nem érezném magam legjobb barátnak.....kacsingatni szoktam,de nálam ez semmit sem jelent,a haverjaimra is szoktam kacsingatni,még sem vagyok meleg.....most lehet tagadni fogod,de tuti hogy szeretnéd hogy jelentsen valamit(minimum hogy azt jelentse bejössz neki,még ha nem is többet),különben hidegen hagyna a dolog,és nem kerítenél ekkora feneket neki......
2013. febr. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!