Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, mire vélhető egy kacsintás?
Nemrég együtt dumálgattunk, a férjem, a legjobb barátja és én. Valamin mosolyogtunk, nevettünk, én ekkor ránéztem a pasira és ő rám kacsintott. Szerintetek ez egy ártatlan "gesztus" volt a részéről, vagy volt némi flört jellege? Ti mit gondolnátok erről a szituról? Szoktatok csak úgy kacsintgatni a barátotok nőjére?
Főleg 30-as pasik válaszát várnám, nem tinikét. Köszönöm.
Azt hittem hogy egybehangzóbb, és egyértelműbb válaszok fognak születni. Pl. én nem szoktam kacsingatni a barátom csajára még ha tetszik akkor sem, tehát flört volt. Vagy: én is kacsingatok a barátom nőjére, de ez csak ártatlan dolog.
Egyébként nem azért kérdeztem, mert csak egy jelre várok és lököm szét a lábam neki. Csak nem értem, nem tudom mire vélni mikor kétértelmű jeleket mutat, és nem akarom hogy a férjem kígyót melengessen a keblén, mert elég sokat járnak össze és tényleg ő a legjobb barátja. De mivel nekem nem pasi agyam van, ezért lettem volna kíváncsi, hogy ti, 30as érett pasik miket gondoltok egy kacsintás mögé, ha egy olyan nő áll előttetek, aki egyébként tetszik nektek. Ja, és terhes vagyok, úgyhogy nem az minden gondolatom mostanában, hogy hogyan cserkésszem be magamnak azt a bizonyos férfiút. Ezt csak a kétkedők kedvéért írom le.
A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.
"nem akarom hogy a férjem kígyót melengessen a keblén, mert elég sokat járnak össze és tényleg ő a legjobb barátja."
nincs pasi agyad,higgy nekem!
a buta 18 éves kislányok gondolkodnak így,egy érett nő nem képzel bele ennyi mindent egy ártatlan kacsintásba,főleg nem egy olyan,aki férfi aggyal gondolkodik!
Naná hogy nincs pasi agya,ekkora ügyet egy kacsintásból csak egy nő csinálhat.......én pasi vagyok,itt a válaszom!
Ne képzelj be magadnak direkt ennyi mindent!
Nem irigylem szegény párodat,még a végén egymásnak uszítod őket.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!