Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Van egy barátnőm, akit nem olyan régóta ismerek. Nagyon aranyos, vicces, okos és széplány. Egyszerűen imádom! :) Viszont már régóta mozognak bennem olyan kérdések vele kapcsolatban ami egyszerűen nem hagy nyugodni. Néha… hát hogy is mondjam? Olyanokat tesz, vagy mond ami számomra elég kétértelmű, néha pedig pont ezeket tagadja. Tudom, hogy ez itt most értelmetlen de majd mindjárt elmagyarázom hosszabban. A lényeg hogy a segítségeteket szeretném kérni, abban hogy meg tudjátok magyarázni hogy ezt most mire véljem nála. Anyámhoz nem fordulhatok, mert lehetséges hogy eltiltana tőle és soha nem találkozhatnék vele, és én abba tuti belehalnék. Vele meg nem akarok erről beszélni, mert ha én értem félre csak beégek előtte. :( Segítsetek légyszi!
Itt a sztori:
Amikor találkoztam az egyik legjobb barátnőmmel, soha nem gondoltam volna hogy ennyire jóban leszünk. Már-már testvéri kapcsolat van közöttünk, mindent elmondunk egymásnak, kisegítjük a másikat a bajból, és bármilyen helyzet adódik is mi mindig együtt vagyunk, és együtt oldjuk meg. Ez a kapcsolat néha már (szerintem) túlmegy a barátságon, vagy esetleg a „testvéri” kapcsolaton. Van amikor olyat tesz velem amitől bennem teljesen más érzések kavarognak iránta. Ettől én nagyon rosszul érzem magam… egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak. Talán megváltozok miatta? A másik nemhez fogok vonzódni? NEM, NEM ÉS NEM! De lehet hogy miatta képes lennék erre is. Lehet beleszerettem… viszont erre még gondolni is rossz. Amikor még nem éreztem iránta úgy mond semmit és az ilyen furcsa viselkedését mindig egy viccnek fogtam fel, vagy csak szimplán nem érdekelt, már most teljesen más. Kezdte azzal hogy állandóan, ha volt hely is beleült az ölembe. Ez eddig oké mivel itt is olvastam hogy ez lányoknál teljesen normális. Aztán volt hogy megfogta a kezem és egyszer-kétszer úgy közlekedtünk suliba, utcán és még az osztálykiránduláson is ! Persze ott volt mikor elengedtem a kezét mert már engem zavart hogy egész séta közben fogta a kezem, de az se tartott pár percnél tovább mert újra megfogta és azt mondta hogy ez neki így jobb. Hát oké. Szeretem szóval mondom nem kötegszem, meg úgy mond a vége felé már engem se zavart hogy olyan közel van hozzám és érzem a keze melegét. Ezek a pillanatok idővel sokkal komolyabbak lettek. Tesi órán például ültem a parkettán amikor odajött hozzám, nekinyomott a falnak háttal, elém állt, nekem dőlt és a karjaimat a hasán összekulcsolta majd ezt mondta: na ez így jó lesz! Az egész osztály előtt, és ráadásul órán. Ez már engem is zavart, így eltoltam magamtól, azt mondtam neki hogy ne itt leszbizzen és otthagytam. Akkor leszállt rólam, de éreztem hogy most tuti hogy megbántottam. Így hát bocsánatot kértem tőle és végig vele voltam, mint ha mi sem történt volna. Aztán csinált már olyat is, hogy az arcomhoz a lehető legközelebb hajol, szinte úgy hogy a szája már csak pár centire van az enyémtől, és végig a szemembe néz úgy hogy vagy odaszorít a falhoz, vagy csak nekem dől. Amikor megjegyeztem hogy azt hiszem le akar kapni, akkor csak furcsa fejet vágott és vigyorgott, de nem felelt. Ezt is például mire véljem? Aztán előszeretettel fekszik rám, mert hogy az úgy neki kényelmesebb. Állandóan puszilgatja az arcom, vagy átölel. Ha úgy érezném vagy látnám hogy ő mindenkivel így viselkedik akkor magamnak is annak titulálnám be hogy ő alapból ilyen. De lányok közül csak velem csinálja mindezt. Lehet azért mert látja hogy már én se utasítom vissza, és van mikor én is adok neki egy puszit, vagy átölelem. Volt amikor rám jött az 5 perc és kérdeztem tőle hogy lányok közül kavarna-e valakivel és azt mondta hogy velem igen, pedig megjegyeztem hogy saját magunkat hagyjuk ki ebből, ő akkor is megmondta hogy velem tuti. Nem tudom hogy most viccelt, vagy tényleg komolyan gondolta-e. Ezerszer megemlített engem bármiben, amit velem csinálna. Van amikor megdicsér hogy én milyen szép vagyok, meg hogy akármelyik pasit megkaphatnám. Igazából most csak ennyi jutott eszembe, de ha válaszoltok erre a hosszú kérdésre akkor lehet hogy ha még eszembe jut valami leírom. Na de a lényeg, hogy szerintetek én most bejövök neki? Lehet ha azon múlna kavarna is velem? Mert tőle ezt nem kérdezném meg konkrétan, az is biztos. És szerintetek bi? Vagy leszbi? Mert neki még pasija se volt. Előre is köszi a válaszokat.
17/L
ömm köszönöm:D a második válaszoló: kérdezed a könyvírást vagy most mondod?:D
amúgy tudom hogy mondta hogy kavarna velem, de van mikor csak viccel és mikor újból rákérdezek akkor már mindent tagad meg hogy: "jaj csak vicceltem." szóval értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!