Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mire véljem ezt az érintést?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy osztályba járunk. Igazából nem ismerjük jól egymást, mégha osztálytársak is vagyunk.
Tegnap egy szokatlan dolog esett meg velem.
Én előtte ülök, kérdezni szeretett volna tőlem, és ahelyett, hogy odaszólt volna, hogy forduljak meg, megfogta a derekam. Közben, mikor megfordultam, hosszasan nézett a szemembe, a szempilláját sem rebbentve, csak nézett hosszú másodpercekig. (Én is őt.)
Ez lehet a szimpátia jele?
2012. dec. 15. 08:18
1/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy ha nem jönnék be neki, akkor nem azzal hívta volna fel a figyelmem, hogy a derekamhoz nyúl, nem igaz?
2012. dec. 15. 08:20
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért menj be ma is iskolába, hátha összejön a kettes félévkor.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez meg miért? :(
2012. dec. 15. 08:22
4/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy Te is szimpátikus vagy neki...
5/5 anonim válasza:
Bocs, de a kérdésed annyira ostoba, hogy már fáj. Te milyen választ adnál, ha egy barátnőd kérdezné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!