Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él ennyire álomvilágban nők terén a családom és miért zaklatnak? 19F
Én megértem és elfogadom, hogy fontos fiatalkorunkban l érezni magunkat, "tombolni" illetve valóban fontos hogy ebben a korban sikereket érjünk el a másik nem terén.
De ugyanakkor nem lenne szabad elrugaszkodni a valóságtól és hamis, lehetetlen dolgokkal zaklatni engem. Az Élet nem egy "film", ez nem "Holt költők társasága" vagy "Amerikai pite", a dolgok nemes egyszerűséggel nem így működnek. Szórakoztató ezt filmben látni, de a művész sem a valósághűségre épített benne.
Nem úgy működnek a dolgok, hogy "Kapd el a legyet röptében", a szürke valóság az hogy akkor is szerencsésnek mondhatja magát az ember, ha fél évente, vagy évente sikerül összejönnie valakivel. Álomvilág, hogy a lányok megértőek és kedvességre vágynak, mert többségüknek olyan fiú kell aki hazudik nekik egy, a lányoknak tetsző személyiséget és szerepkört, "rossz fiút" játszik el nekik. (Mindez pedig jól tükrözi a korombeli lányok többségének mérhetetlen felszínességét)
Természetesen én is boldog lennék ha sikeres lennék és mindig akadna egy társ nekem ahogyan szüleim szeretnék, de mindez egy cukormázas álomvilág. Akkor mégis miért zaklatnak ilyennel?
10:44
ez engem is érdekelne...
Ezúttal nagyon szépen sikerült megfogalmazni ugyanazt a siránkozós sz.ar dumát, amivel jönnek itt a pasik minden áldott nap ötször.
Ha ugyanennyi energiát a csajozásba fektetnél, akkor már lenne barátnőd.
Másrészt többször kifejtettem már, hogy a gond a siker megfogalmazásával van: a nők álompasijának az a siker, ha minden este más nőt visz ágyba. Az átlag pasinak meg az, hogy van egy barátnője hosszú távon, akit szeret (ebből van több). Ha az átlag pasi a szuperpasi siker-képével él, akkor persze, hogy nem lesz soha sikeres a nőknél. Szálljatok le a földre, és keressetek egy rendes lányt, mert vagyunk egy páran.
25/N
22-esnek igaza van, én sem vagyok don huan, jó lenne kiélni magam de nem fogok, sokkal jobb lenne egy barátnő örökre, aki hozzám passzol és elűzi a magány fellegeit
Meg fogom szerezni csak nem a legkönnyebb
F19
Baromi egyszerű! Magabiztosság!!!
Volt már olyan párom, aki sosem nézett ki jól, viszont meg sem fordult a fejében, hogy ő esetleg nem 10/10.. Az ég világon semmi gondja nem volt a csajozással, én is imádtam :)
Persze alap dolgokon,mint butaság, nem lehet változtatni, de a buták ne keressenek tudóst és a probléma meg van oldva. Viszont külsőre mérten ennyi. Azt látja a világ, amit te látsz. Tehát ha magadat nem szereted, vagy nem tetszel magadnak, akkor ne várd el, hogy más csodálatosnak lásson.
Eddig rendben is lenne, de pont ti, nők ölitek meg azt a csekélyke magabiztosságot is a férfiakban, ami meglenne.
Az eszközöket szerintem felesleges sorolnom, van egy pár.
Aki csak síránkozni tud az kezdjen már magával vmit!
Legyetek már férfiak!
Érdekes nekem pl miért megy nagyon könnyen a csajozás?
Pedig nem vagy egy brad pitt,de teszek érte h sikeres legyek a csajok körében.
Lehet h nem otthon kéne ulni és wowozni hanem pl elmenni sportolni, ismerkedni stb. Nem csak két véglet létezik és ez az élet minden területén így van.
12:25
Persze, és mindegyikőtök olyan mellett van aki nem becsüli...
Én speciel egyedül vagyok, de ez egy más kérdés.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!