Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért él ennyire álomvilágban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él ennyire álomvilágban nők terén a családom és miért zaklatnak? 19F

Figyelt kérdés

Én megértem és elfogadom, hogy fontos fiatalkorunkban l érezni magunkat, "tombolni" illetve valóban fontos hogy ebben a korban sikereket érjünk el a másik nem terén.

De ugyanakkor nem lenne szabad elrugaszkodni a valóságtól és hamis, lehetetlen dolgokkal zaklatni engem. Az Élet nem egy "film", ez nem "Holt költők társasága" vagy "Amerikai pite", a dolgok nemes egyszerűséggel nem így működnek. Szórakoztató ezt filmben látni, de a művész sem a valósághűségre épített benne.

Nem úgy működnek a dolgok, hogy "Kapd el a legyet röptében", a szürke valóság az hogy akkor is szerencsésnek mondhatja magát az ember, ha fél évente, vagy évente sikerül összejönnie valakivel. Álomvilág, hogy a lányok megértőek és kedvességre vágynak, mert többségüknek olyan fiú kell aki hazudik nekik egy, a lányoknak tetsző személyiséget és szerepkört, "rossz fiút" játszik el nekik. (Mindez pedig jól tükrözi a korombeli lányok többségének mérhetetlen felszínességét)

Természetesen én is boldog lennék ha sikeres lennék és mindig akadna egy társ nekem ahogyan szüleim szeretnék, de mindez egy cukormázas álomvilág. Akkor mégis miért zaklatnak ilyennel?

2013. febr. 13. 09:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Mégis, mivel, hogy zaklatnak? Hetente be kell számolni a hódításaidról?
2013. febr. 13. 09:34
 2/31 A kérdező kommentje:

09:34

Valami ilyesmi. Számon kérik, miért nincs barátnőm, miért nem tombolok, állandóan másokhoz (sikeres csajozókhoz) hasonlítanak és tudni akarják, ki a kiszemeltem, kivel ismerkedem, akarok-e feleséget és ha igen mikor, mennyi gyereket szeretnék, mi akarok egy nőtől, mi az ideálom, mikor hozok haza csajt stb...

2013. febr. 13. 09:38
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok a fiammal :) Hidd el, nem a teljesítményt akarják számon kérni, hanem őszintén aggódnak. Néha nekem is nehéz elfogadni, hogy 30 év alatt a világ és az emberi kapcsolatok ennyit változtak és nem előnyükre.
2013. febr. 13. 09:40
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Nem is tudom, szerintem a mai világban kb 5 perc felszedni valakit. Szóval nem értem a problémádat. Persze tartós, jó kapcsolatot kialakítani nagyobb meló, de az túlzás, hogy évente egyszer sikerüljön. Neked nem a családoddal van bajod, hanem magaddal. Légy határozottabb, magabiztos, légy férfi! A családodnak meg csak sejtelmesen csepegtess infókat, így azt gondolnak, amit akarnak. ;)
2013. febr. 13. 09:40
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
A te életedbe még a szüleidnek sincs joga ilyen szinten beleszólni. Úgy kell élni, ahogy jól érzed magad, és nem sablonokra felépíteni, mert az nem mindenkire illik. A szülőnek pedig az a dolga, hogy mindenképp szeressen, és elfogadjon olyannak, amilyennek neveltek. Nincs az sehol sem megírva, hogy mindenkinek nője, kocsija meg munkája legyen bizonyos korára. Valakinek így alakul, valakinek nem, ezt el kell fogadni.
2013. febr. 13. 09:50
 6/31 Robi.88. ***** válasza:
Igen a félévente egy csaj eléggé túlzás. A többiek szted miért sikeresek? Ezen kéne gondolkodni. A családod nem csesztetni akar csak azt szeretnék h neked jo legyen amit persze te számonkérésnek és nyaggatásnak fogsz fel.
2013. febr. 13. 09:51
 7/31 anonim ***** válasza:
A sikeresség szubjektív. Valaki azt tekinti sikeresnek, akinek van 5 diplomája, valaki meg azt, hogy hány csajt fektetett meg előző este. Nem kéne megfelelni mások elvárásainak és akkor nyugodtan létezhetne az ember.
2013. febr. 13. 09:55
 8/31 A kérdező kommentje:

09:51

Túlzás vagy sem, sok ismerősöm szokott fél évig egyedül lenni, nekem pedig volt olyan időszakom amikor 1 teljes évig nem volt dolgom lánnyal. Attól, hogy a média azt sugallja, mennyire könnyű csajt szerezni, nem feltétlen ez a valóság.

2013. febr. 13. 10:04
 9/31 anonim ***** válasza:

9.40

Ne is haragudj, de ez x illetőre igaz, y-ra pedig nem. Tele van ez az oldal és a való élet is olyan emberekkel, akik szűzek és kilátásuk sincs arra, hogy változzon valami. (Max. a prosti, de az nem felszedés)

Attól még, hogy egyeseknek gyerekjáték a nők felszedése, másoknak kínkeserves meló, ha nem lehetetlen!

2013. febr. 13. 10:05
 10/31 Robi.88. ***** válasza:
Teszel is érte vmit? ha igen akkor mit? vagy csak várod h vki bekopogjon az ajton h a baratnod akar lenni? A csodára lehet várni de nem érdemes.
2013. febr. 13. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!