Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire álomvilágban élek, vagy csak nem jól állok hozzá a dolgokhoz?
Én 25 éves létemre még mindig az összeszorulós gyomrú, megremegtető, megborzongató szerelmet várom. Ezt az érzést még egy barátom mellett sem tudtam átélni. Arra vágyom, hogy amikor hallom a hangját vagy meglátom összeszorul a gyomrom, mikor a közelemben van remegek az izgalomtól, mikor a szemébe nézek elolvadok, mikor hozzám ér egész testemben remegek, és bármikor látom kívánom hogy eggyé váljunk szeretkezés közben.
Ez nagyon ódivatú? Ilyen nincs? Vagy hogy van ez?
Hát én teljes mértékben szerelmes vagyok a páromban. És elég gyakran remegteti meg a szívem, de természetesen nem az élet miden pillanatában következik ez be.
Ha szeretsz valakit eleinte termesztésen dobog után a szíved aztán kezdesz hozzászokni és amikor újra valami kedveset vagy aranyosat mond akkor meghatódsz.
Amikor alapjáraton beszél hozzám nem szorul folyton össze a szívem, de pl a fülembe súgja miközben szorosan átölel hogy szeret vagy szeretkezés közben megáll egy kicsit s mosolyog rám majd kimondja hogy nagyon szeretlek. Na olyankor én is meghatódom és nem is tudom mit csináljak olyankor mert én is nagyon szeretem. :)
Nem ódivatú, ez alap dolog egy jó kapcsolatban szerintem, nem is jönnék össze olyannal, akinél nem ezt érzem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!