Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged is zaklatnak, vagy zaklattak a szüleid, családod hogy pasizzál, csajozzál? 18F
Hát engem nem, nekem mindig azt mondták ne pasizzak annyit, de mielőtt még nem pasiztam meg mindig az volt, hogy járjak társaságba. Szal. nyugi, úgy sem lehet nekik megfelelni XD
15L
Szóba hozták párszor, de zaklatásnak nem nevezném a dolgot. Egyébként sem érdekelt ilyen téren mások véleménye soha.
23/N
Leginkább apám, meg mostanában a húgom meg a pasija. Anyám szerint ráérek.
18/f
Én sem nevezném zaklatásnak, csak folyamatos a nyomás, hogy "jaj, egyedül fogsz maradni".
Ne lepődj meg semmin: 18 évesen természetes, hogy az arcukba ordítanál, majd 2-3 év múlva már nem lesz ezzel probléma. Nem leszel ilyen öntudatos (18 évesen még én is az voltam), meglesz a lehetőséged, hogy ne függj tőlük annyira és bőven lesz majd más bajod is, mint hogy mit erőltetnek rád otthon.
Azzal a nagy megszívatással meg várj még egy kicsit. Egyrészt kétezer forintból nem fogsz senkit sem felszedni (ebből csak igénytelen, kannásboron szocializálódott leányzót tudsz meghívni, egy valamirevaló nőre többet kell költeni), másrészt pedig velük nem nagyon tolnál ki (úgyis azt akarják, hogy legyen valakid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!