Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklattak már szexuálisan?
nem de,téged igen?
mert ha igen kérj segítséget mert ezt nem tudod magad feldolgozni.....
Egyszer egy abberált srác elővette a farkát a metrón.
Mondjuk nagyon "ügyesen" csinálta,mert csak én láttam...Szorosan mellém jött és amikor lenéztem(mert általában a földet szoktam a metrón bambulni) akkor ott volt a farka.
Nagyon megijedtem,akkor voltam 14 éves....
Illetve nem is a látvány ijesztett meg,hanem a tudat,hogy egy elmebeteg,aberrált van pár centire tőlem,és még nekem valahogy haza is kell jutni.
Útközben meg kitudja miket tehetne meg velem...
Végül leszálltam a következő megállónál,ő is leszállt utánam...És az utolsó pillanatban beszálltam egy másik metrókocsiba,az ajtók bezáródtak,ő meg ott maradt...Megúsztam.
18/L
engem még nem!!
17F szűz :D
de lassan már zaklathatna valami jó kis csajszi!:P
Szia!
Engem igen…zaklattak már szexuálisan… kb 1,5 éve kerültem egy nagyon komoly helyzetbe egy (akkor) 38 éves pasival (én ekkor 16 éves voltam). Konkrét nemi erőszak nem volt, de a szexuális zaklatást a legnagyobb mértékben kimerítette.
Ha bármi kérdésed van a szexuális zaklatással kapcsolatban, nyugodtan tedd fel, akár itt, akár e-mail-ben… szívesen válaszolok rá
17/L
Az utolsó vonattal jöttem haza a nyugatiból.
Alig voltak rajta.
Választhattam, kint maradok a peronon,
vagy bemegyek és leülök egy csöveshez.
Hát kint maradtam, pechemre, mert odajött egy hapsi,odatámaszkodott az ajtónak, majd kinyitotta a kabátját és elővette, hogy kiverje. Mondanom sem kell beszaladtam és leültem a csöves fickó mellé. Köpni, nyelni nem tudtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!