Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak azokkal az ékszerekkel amiket még a volt páromtól kaptam?
Figyelt kérdés
van 2 gyűrűm és egy nyakláncom medállal,valószínűleg hordani már nem fogom őket....szemét dolog lenne elvinni és becserélni vagy beolvasztatni őket valami másra...2013. febr. 13. 00:21
2/12 Mókusgyilkos válasza:
igen az lenne.
el lehet azt tenni.. sztem nem oszt nem szoroz ha a házban van.
3/12 anonim válasza:
akkor ad vissza a volt párodnak!!
4/12 A kérdező kommentje:
én a szakításkor felajánlottam,hogy visszaadom de azt mondta hogy azt én kaptam és ne adjam vissza...viszont én akármikor ha ránézek rá gondolok,pedig már van új kapcsolatom.
2013. febr. 13. 00:24
5/12 Mókusgyilkos válasza:
jah ezt hívják úgy hogy EMLÉK.
és ha van új pasid akkor minden előzőt el kell felejteni vagy mi?
6/12 A kérdező kommentje:
egyetlen egy dolog van amit eltettem és amit tuti nem adok el nem ajándékozok oda,egy gyűrű amit születésnapomra kaptam tőle,de az összes többihez kellemetlen emlékek fűznek.
2013. febr. 13. 00:31
7/12 anonim válasza:
Akkor tedd el egy dobozba amit elteszel a szekrényed mélyére. Nekem minden eddigi volt pasimtól van valami ékszerem, kint lógnak a falon a többivel együtt. Ha rájuk nézek, tudom honnan vannak, hordom is őket, de nincs bennem semmi olyan, hogy hű ha ezt felveszem akkor ezzel valamit kifejezek. Ha hordom azért mert megy a ruhámhoz :)
8/12 anonim válasza:
Én elraktam az összes tőle kapott dolgot egy dobozba, és felraktam a padlásra
9/12 anonim válasza:
"és ha van új pasid akkor minden előzőt el kell felejteni vagy mi?"
Jó esetben ennek kéne történnie, igen.
10/12 anonim válasza:
Te kaptad,a tiéd.Neki nem kell,te viszont azt kezdesz vele,amit akarsz.Én pl. új vásároltam új ékszert,és beszámították azt,amit az extől kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!