Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kérhetek olyat a páromtól, hogy mikor együtt alszunk, akkor összebújva aludjunk?
Szia!
Én minden romantikus fellángolás ellenére képtelen vagyok másokkal egy ágyban aludni, és mások se tudnak velem, ezért úgy gondolom, hogy egy próbát mindenképpen megérne nektek, de nem hiszem, hogy erőltetni lehetne. Nem tudom, a párod milyen, de én, tök mindegy, hogy mikor fekszem le, de fél-egy órát még ébren vagyok, és nem tudok nyugton feküdni, az nagyon kényelmetlen, elzsibbadok, leizzadok, még ha egyedül vagyok, akkor is, szóval muszáj ezt az időt végigforgolódnom, rendezgetnem a párnákat, orrot fújnom, újratakróznom - ezzel a tevékenységgel viszont kitúrom a másikat (azon felül, hogy a zaj miatt a padlón se tudna elaludni), és én se érzem magam komfortosan, hiszen nem fészkelődhetek úgy, ahogy normálisan tenném. Ezért végeredményben felszínesen alszom, másnap fáradt vagyok, és a partner is mint a mosottszar, hiszen nem lehet úgy aludni, hogy valaki hányja-veti magát melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!