Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Babat szeretnek a paromtol....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babat szeretnek a paromtol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar lassan 3eve vagyunk együtt,es mind a ketten elhagytuk mar a 30-at. Szerintetek mi lehet az oka annak,hogy meg mindig nem hatarozta el magat?szeret,ez nem ketseg,de akkor mi a baj?hogyan hathatnék rá?vagy talán nem engem gondol az igazinak?a gyerekemet is szereti.bennem van a hiba?
2013. febr. 9. 00:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem bántásból mondom, de akárki fog ide kommentelni, az csak találgathat. Itt az lenne a dolgod hogy ugyanezekkel a kérdésekkel odaállsz az élettársad elé, és megbeszéled vele.
2013. febr. 9. 00:59
 2/11 A kérdező kommentje:
A gyerekeket szereti.elirtam.nincs gyerekem.
2013. febr. 9. 00:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ő nem,majd én csinálok neked.
2013. febr. 9. 01:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

bizonyítsd be neki,hogy nem megy anyagi csődbe,ha gyereket vállal.

engem még nem tudott meggyőzni a nőm az ellenkezőjéről.

hónapra bontsd le neki,hogy mennyibe lenne az egész.

pelenka,orvos,szülés stb.

ha látja és telik rá,akkor könnyebben bele fog menni.

2013. febr. 9. 01:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj teged nem ismerlek,es őt szeretem
2013. febr. 9. 01:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Mint említettem ennyiből csak találgatni lehet. Lehet anyagi oka, lehet lelki, lehet hogy csak szimplán még nem áll készen, vagy lehet hogy szereti a gyerekeket, úgy hogy másnak van, de nem úgy hogy neki. Ülj le, és beszéld meg vele.

Szerintem kettő ember és egy gyerek, lakhelytől függően, kényelmesen olyan havi 300.000 nettó keresetet igényel, minimum. Ez lehet több, ha van aktív hitel meg ilyenek. Én ennél kevesebbel nem vállalnék gyereket.

2013. febr. 9. 01:05
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem jött a privi

és a válasz-igen.

2013. febr. 9. 01:06
 8/11 anonim ***** válasza:
3-as ne rontsd már le ennek az oldalnak a színvonalát.:D
2013. febr. 9. 01:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi csak találgatni tudunk, tőle kell megkérdezned. Arról beszéltetek már, hogy egyáltalán valamikor is akar-e? Mert attól még, hogy általában szereti a gyerekeket, nem biztos, hogy akar is. Szerintem is aranyosak a kicsik, de sajátra soha nem vágytam. Beszéljétek meg, hogy csak most nem szeretne valamiért és miért, vagy a távolabbi jövőben sem.
2013. febr. 9. 01:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt nektek kell +beszélni mert így Csak szenvedés lesz ha egyik fél szeretne gyereket.
2013. febr. 9. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!