Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babat szeretnek a paromtol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar lassan 3eve vagyunk együtt,es mind a ketten elhagytuk mar a 30-at. Szerintetek mi lehet az oka annak,hogy meg mindig nem hatarozta el magat?szeret,ez nem ketseg,de akkor mi a baj?hogyan hathatnék rá?vagy talán nem engem gondol az igazinak?a gyerekemet is szereti.bennem van a hiba?2013. febr. 9. 00:57
11/11 anonim válasza:
Sok ember van úgy, hogy szereti a gyerekeket, keresztgyerekét, rokonai-barátai gyerekeit stb., akikkel max. néhány órára találkozik, de aztán "visszaadja" őket a szüleiknek. EGÉSZEN MÁS a saját gyerek, napi 24 órás elfoglaltság heti 7 napon át! Erre nem mindenki képes egy csettintés alatt rávenni magát, mert szinte 180 fokos fordulatot kell vegyen az addig kényelmes élete. Sokan vacillálnak évekig is, szerintem én is így lettem volna ezzel, de aztán egyszer csak minden kérdés nélkül jött a baba... Most már persze örülök hogy így alakult, de akkor nagyon kétségbe voltam esve, hogy mi mindenről kell majd miatta lemondanom. És így is lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!