Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek fiúk? FONTOOOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek fiúk? FONTOOOS!

Figyelt kérdés
Nagyon beleszerettem az egyik osztálytársamba és Ő ilyen tipikus szép fiú..nagyon helyes! Kicsit hasonlít Zac Efronra :dd na és hogyan érhetném el,hogy belém szeressen?

#Zac Efron #want you
2013. febr. 11. 18:11
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

De mondom neki még nem is volt szerintem igazi barátnője :D

mármint volt de ilyen kis... semmit érő:d

2013. febr. 11. 18:23
 12/37 anonim ***** válasza:

Igen és?

De tudod mit vágj bele.

De aztán ne itt sírj ha összetörik a kicsi szíved,és ne pasikat hibáztasd ezért!

2013. febr. 11. 18:24
 13/37 A kérdező kommentje:
De annyira jól néz ki! Ha lány lennél tuti nem tudnál neki ellen állni :D
2013. febr. 11. 18:27
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
De szerencsére nem vagyunk ilyen kis ökör lányok akiket bármilyen helyes férfi maga mellé vonz mint a mágnest. Belső értékéről 0 (nulla) dolgot írtál le, látszik hogy mi fontos neked is, meg mi nem. De lesz*arom, vágj bele, aztán 2 hónap múlva majd írok itt valami választ a "szerelmi bánatodra".
2013. febr. 11. 18:29
 15/37 anonim ***** válasza:
Ha lány lennék attól még lenne eszem!
2013. febr. 11. 18:30
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvasgatom, ez platoi szerelem....
2013. febr. 11. 18:31
 17/37 A kérdező kommentje:
De ha valakit megszeret egy fiú akkor nem fogja kihasználni,nem..?
2013. febr. 11. 18:32
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem e?:D miért maradna egy lánynál ha rengeteget megkaphat szinte azonnal?
2013. febr. 11. 18:35
 19/37 anonim ***** válasza:
Akik bárkit megkaphatnak mert olyan jól néznek ki azok nem szeretnek bele annyira egy lányba, és nem is becsüli meg annyira mert tudja hogyha ezt dobja, akkor még ott van 30 másik példány. De ti ezt ebben az életben már nem fogjátok felfogni.
2013. febr. 11. 18:35
 20/37 A kérdező kommentje:

Jó ez is igaz.

De annyian nem ismerik,hogy mindenki őt akarná.. mondjuk a suliba...hát öhm.

Szerintetek azzal elérhetem,hogy felfigyeljem rám,hogy ha nem nézek rá...meg kicsit bunkóbb leszek vele és azt mutatot neki,hogy engem nem érdekel?:dd

2013. febr. 11. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!