Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lány vagyok. Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok. Van egy 2 éves kapcsolatom, tökéletessen megvagyunk. De a szex kevés köztünk. Havi 2-3. Mit csináljak, hogy többször legyen? :/

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 21:38
1 2
 11/13 Noydra ***** válasza:

Elég fatökű barátod van már ne haragudj :/

Legalább az a kevés sex jó egyáltalán?

2013. febr. 10. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hozzád képest öreg vagyok mint az országút, de ha ilyen koromban ilyen csajom lett volna (dugtam volna mint a lopott biciklit éjjel-nappal). Nekünk annak idején úgy kellett leimádkozni a lányokról a bugyit szinte mindig.... Rossz korban születtem most már biztos.

De, hogy válaszoljak is: Kérlek készülj fel arra az eshetőségre, hogy itt az ideje a váltásnak. Nem azért, mert kevés a szex vagy nem azért, mert neked több kell. Hanem azért, mert ez a ti kétéves kapcsolatotok már a megszokáson alapszik. Nem a vonzódáson és a szerelmen. Olyan ez mint egy öreg házasság.... Meddig akarod még húzni? S mennyivel lesz jobb egy ilyen kapcsolatban, amikor jön egy srác, akiért meg fogsz őrülni (ez a tippem szerint, most nyáron megtörténik), s akkor hagyod ott a pasidat. S mindenki azt hiszi majd, hogy a másikért hagyod ott. Ami igaz is, de a lényeg, hogy ez a mostani még csak langyos... de lassan hideg lesz.

2013. febr. 10. 22:35
 13/13 PéterPálka ***** válasza:

Sajnos a szexuális étvágy egyéni adottság, és jelentősen változtatni nem lehet. Ha ekkora különbség van köztetek, akkor ez a kapcsolat hosszú távon nem lesz fenntartható.

Bármennyire fájó, jobban jártok mindketten ha egy megfelelőbb partnert kerestek. Ettől még nem kell összeveszni egymással. El lehet válni egymástól barátságban is.

2013. júl. 8. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!