Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha hirtelen elétek állna és megcsókolna benneteket egy olyan srác, akivel már többször flörtöltetek?
hát, ezt így nehéz eldönteni
ha azért tértem volna ki a randi elől, mert van párom, de különben tetszik a fiú, akkor nem pofoznám meg
ha azért, mert nem kell pasinak, csak amúgy jól elvolnék vele, akkor lehet, hogy faképnél hagynám. pofozkodni nem szoktam
Ha váratlanul ér, amilyen szerencsétlen vagyok néha, megijednék, s abból nem lenne csók, v behúznék egyet..
Ha bejönne s jól is csókol, akkor hagynám s visszacsókolnék. De ez az adott helyzetben derülne ki.
Ahogy írod, h kitért v el poénkotta, akkor nem kéne lerohannod, nem sülhet el jól.
Lehet kapnál, de lehet nem, lehet elkerülne, lehet nem. Szal ez akkor és ott derülhet ki.
Döntés a tied, s viseld a következményeit.
Ez a szándékod? elé állsz és megcsókolod?...háát mit ne mondjak merész húzás lenne:DD bár ez a lánytól függ, hogy milyen ő...van aki autómatikusan lekeverne egy sallert, de ha te is nagyon tetszel neki akkor lehet inkább örülne, hiszen a szerelem vakk és akkor happy end meg minden...de sztem inkább konkrétan poénkodás nélkül hívd el randira, és akkor kisebb az esélye, hogy szar helyzetbe kerülsz:)
sok siker!!
16/L
Én akivel flörtölök az biztos hogy lesmárolhatna.de van aki csak ugy poénbol flörtöl,vagy lehet hogy ö nem vette annak :D
lánytol függ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!