Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha egy lány naponta többször megkérdezné azt hogy "szeretsz"?
Figyelt kérdés
persze barát és barátnő..2012. dec. 15. 11:38
1/16 anonim válasza:
csaj vagyok,de nálunk ez pont fordítva van,és engem nem zavar,aranyos nagyon :)
2/16 anonim válasza:
Engem egy idő után tuti az őrületbe kergetnél. Ha szeretlek este 5-kor akkor szerintem 9-re sem változik a helyzet. Hacsak nem kérdezed meg még 1x...
3/16 anonim válasza:
Dettó ahogy az első írta (: De én is meg szoktam kérdezni, őt egyáltalán nem zavarja. Legutóbb éppen szex közben kérdezte meg, nagyon felcsigázott (;
4/16 anonim válasza:
Csaj vagyok,de engem rohadtul idegesítene.
5/16 -=Koldus=- válasza:
Engem idegesít. Szerencsére az asszony visszavett ebből...
7/16 anonim válasza:
Én pasi vagyok,a legutolsó barátnőm ezt csinálta,és mondta is.Nekem jó volt a dolog,éreztette másképp is de ebből is látszott,hogy szeretett.Ráadásul nem tudtam úgy igazán kimutatni,mennyire szerettem,így legalább tudta.Ha lenne most egy kapcsolatom és már ott tartanánk,akkor jó lenne ez,hogy sokat kérdezi,meg mondja.
8/16 anonim válasza:
Minél többször használják ezt a szót, annál többet veszít az értékéből. Kár ezt elpocsékolni!
9/16 anonim válasza:
Kicsit zavarna, de sose felelnék rá. Jobb esélyed van megtartani egy csajt, ha soha nem mondod neki, h szereted, mert akkor folyamatosan azt érzi, h harcolnia kell érted.
10/16 anonim válasza:
Igen.Nagyon zavarna,hogy folyton ezt kérdezgetné.Úgy gondolnám nem bízik meg bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!