Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában egyre többször jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában egyre többször jön rám az az érzés, hogy úgy megcsókolnám az egyik lány ismerősömet. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel már viszonylag régóta jóban vagyok. Azt tudom, hogy neki bejövök, és valamilyen szinten ő is vonzó számomra, de nem éreztem iránta eddig semmit, meg most sem érzem azt, hogy szerelmes lennék, vagy valami. Viszont amikor velem van egyre többször érzem azt, hogy úgy megcsókolnám. Légyszi normális válaszokat! 20/F

2013. jan. 9. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

"de nem éreztem iránta eddig semmit"

Skalpnak ne gyüjts be egy másik embert.

2013. jan. 9. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ezek szerint te is vonzódsz hozzá. mi lenne, ha megcsókolnád?
2013. jan. 9. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen.

Amikor kettesben voltun filmeztünk aztán beszélgettünk és valahgy mejegyeztem neki hogy - mi lesz ha most azt mondom hogy ugy megcsókolnálak - ez pénteken volt

Hétfőn összejöttünk és 2 évig voltunk együtt

2013. jan. 9. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat. :)

Második hozzászóló: jobban belegondolva van benne valami, hogy vonzódok hozzá. Amúgy nem tudom mi történne, ha megtenném, szerintem össze is jöhetnénk akár, mivel egyedülálló.

2013. jan. 9. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Értelmes választ. Okkéé, nem mintha egyébként hü de bonyolult lenne. HORMONOK!

Azért érzed ezt amikor vele vagy, mivel egyébként meg semmit nem érzel, vonzó is számodra. Az hogy akkor azt hiszed hogy lesmárolnád (és valószínűleg még mást is) az mind a hormonoktól van, ami normális.

2013. jan. 9. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megcsókolod akkor kiderül.Ha jó lesz akkor lehet hogy egyből bele szeretsz.De szerintem neked is tetszik csak nem vallod be.
2013. jan. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!