Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy 16 éves lánynak a 20 feletti pasik, szebb szóval férfiak jönnek be?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a korombeli fiúkat és amúgy is simán kinézek 18-nak. (Azért van felső korhatár is.) Mások gyakran furcsállják az ízlésemet...2013. febr. 10. 20:50
1/11 anonim válasza:
ez így szokott lenni. Nekünk férfiaknak is ez jön be. Sokkal könnyebb egy fiatal csajt megszerezni és megd.gni mint egy idősebbet.
3/11 anonim válasza:
Sokak szerint gáz, de szerintem semmi furcsaság nincs ebben! Én sem szeretem a korosztályomat, nem tudnám elképzelni, hogy egy huszonévessel járkáljak kézen fogva, meg ilyenek... Csak vigyázz, hogy ne használjanak ki!
5/11 anonim válasza:
Nem gáz, én is így voltam vele. Csak vigyázz, mert a felnőtt férfiak nagy rafkósak tudnak lenni.
6/11 anonim válasza:
15vagyok,18-tól felfele nézegetek én is.Van egy barátnőm,aki általában leszól emiatt,de érdekes módon a többi lány is a korosztályunk felett nézeget.15L
7/11 anonim válasza:
Hát én tuti nem jönnék össze egy kiskorúval...
8/11 anonim válasza:
Én se, mert a törvény bünteti... csakhogy ő már fiatalkorú.
Nincs ebben semmi gáz! Én meg a 15-18 éves csajokat találom vonzónak :)
20f
9/11 M+D válasza:
Nekem a 3-4 évvel idősebb srácok jönnek be.A korosztályom tiszta dedós.15 leszek.
10/11 anonim válasza:
20-on felüliek tudod mikor férfiak... :DDDDD
Egyébként nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!