Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti lányok! Milyen öltözködi stílus jön ben nektek egy pasin?
Figyelt kérdés
Linkeljetek hozzá képet is légyszíves!2013. jan. 21. 16:07
1/8 A kérdező kommentje:
* öltözködési
sorry elgépeltem
2013. jan. 21. 16:08
4/8 A kérdező kommentje:
Farmer póló és kész ennyi?
2013. jan. 21. 16:14
5/8 anonim válasza:
Sportosan elegans.
Attol lecsuszik a bugyim. (kepletesen)
6/8 anonim válasza:
Utolsó: Akkor fehér Nike Runner + öltöny nem ? :)
7/8 anonim válasza:
Az nem :)
Pl egy sportos utcai cipo, farmer, vmi szines ing es arra V kivagott pulcsi :)
8/8 anonim válasza:
Olyan, ami illik az egyéniségéhez, de... Nem szeretem, ha egy pasi ilyen trehány metálos cuccokban, vagy hiphop stílusban öltözködik, mert az szerintem gyerekes. Sötét farmer, ing, pulcsi, sportosabb cipő a hétköznapokra, esetleg valami normális póló. Általában az egyszínű, szürke, fekete, barna, zöld, sötétkék, pólókat kedvelem, ugyanígy a farmernél is, ne legyen pl. szakadt, vagy mintás, stb. Szóval a klasszikusan és sportosan elegáns stílust kedvelem, illetve nagyon tetszenek még az öltönyös pasik is. :) 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!