Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy az ilyen kigyurt, jokepu pasik mind ilyen sminkelt, mukormos, miniszoknyas csajokkal jarnak? Miert nem veszik eszre az atlagosabb, esetleg szerenyebb csajokat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha kaphatsz lovat, miert valasztanal szamarat?
2013. febr. 10. 13:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért, tán a "jó nők" észreveszik a gizdákat avagy az átlagos kukikat?
2013. febr. 10. 13:34
 3/15 anonim ***** válasza:
8%
Amiért a jó nők, sőt az átlagos nők se veszik észre az átlagos pasikat.
2013. febr. 10. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Mert ilyenek.. De gondolj bele, hogy majd 50 év múlva az öregek otthonába ülnek család nélkül, hiszen elbaszták az életüket és se feleségük, se gyerekük :D .
2013. febr. 10. 13:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Egy szerényebb csaj nem feltétlenül rondább egy agyon sminkkelt csajnál. Én is észre vettem, hogy amúgy a ronda arcú, de az agyon sminkelt, szolis gazdag lányok csak úgy válogatnak a pasik között, aztán van olyan lány aki okos, természetes szépség, még kedves is és 19 évesen lett először barátja. Nem tudom miért van ez így, lehet ezek a férfiak mazohisták, és szeretnek szenvedni mikor a csaj fel kell reggel és meglátják smink nélkül.
2013. febr. 10. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Kérlek ne általánosíts (:
2013. febr. 10. 13:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Mert mindkettőjüknek hasonló az egója, beképzeltsége, és az az elképzelése, hogy ő bármit megtehet, bárkit megkaphat mert körülötte és a pénze körül forog a világ...
2013. febr. 10. 13:41
 8/15 anonim ***** válasza:

A barátom kigyúrt, jóképű, és mivel nem tartozik az általad leírt izomagy kategóriába, összejött velem, aki soha (csak nagyon különleges alkalmakra) nem sminkel, a körmét még csak nem is festi, nemhogy műkörmöt viseljen, miniszoknyája meg nincs is. A szerénységemről meg annyit... hogy állandóan azzal jön, önbizalomhiányos vagyok, szóval mondhatjuk hogy igen, szerény vagyok :D

ezt csak azért mondom, hogy ne általánosíts. Akinek olyan nője van, az agyilag zokni, ergo nem érdemli meg az okos, szerényebb, "átlagosabb" lányokat, annak marad a szintúgy agyilag zokni kis plázap.csa.

2013. febr. 10. 13:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Mert az a pasi, aki ki van gyúrva, rengeteget foglalkozik a külsejével, hogy olyan legyen, amilyen. A sminkelt, műkörmös cicababák szintúgy. Nekik fontosabb a külső, mint a belső értékek vagy az intelligencia.

Én pl nem vagyok egy műkörmös cicababa, de nekem nem is kellene egy kigyúrt pasi. Elnézegetem őket az edzőteremben, vonzóak. De olyanok mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem kéne. A dejólnézki-varázs hamar elmúlik, és ott marad a pasi, aki jó eséllyel buta, mint a tök, és semmi közös témánk nincs. (Tisztelet a kivételnek, de olyannal még nem találkoztam.)

25/N

2013. febr. 10. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Talán mert a legcsúnyább lányok is a tökéletes pasira hajtanak,akkor nemértem ha megvan az adottságunk,minek cseszük el? Gondolkodj elrajta ;)
2013. febr. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!