Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy az ilyen kigyurt, jokepu pasik mind ilyen sminkelt, mukormos, miniszoknyas csajokkal jarnak? Miert nem veszik eszre az atlagosabb, esetleg szerenyebb csajokat?
A barátom kigyúrt, jóképű, és mivel nem tartozik az általad leírt izomagy kategóriába, összejött velem, aki soha (csak nagyon különleges alkalmakra) nem sminkel, a körmét még csak nem is festi, nemhogy műkörmöt viseljen, miniszoknyája meg nincs is. A szerénységemről meg annyit... hogy állandóan azzal jön, önbizalomhiányos vagyok, szóval mondhatjuk hogy igen, szerény vagyok :D
ezt csak azért mondom, hogy ne általánosíts. Akinek olyan nője van, az agyilag zokni, ergo nem érdemli meg az okos, szerényebb, "átlagosabb" lányokat, annak marad a szintúgy agyilag zokni kis plázap.csa.
Mert az a pasi, aki ki van gyúrva, rengeteget foglalkozik a külsejével, hogy olyan legyen, amilyen. A sminkelt, műkörmös cicababák szintúgy. Nekik fontosabb a külső, mint a belső értékek vagy az intelligencia.
Én pl nem vagyok egy műkörmös cicababa, de nekem nem is kellene egy kigyúrt pasi. Elnézegetem őket az edzőteremben, vonzóak. De olyanok mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem kéne. A dejólnézki-varázs hamar elmúlik, és ott marad a pasi, aki jó eséllyel buta, mint a tök, és semmi közös témánk nincs. (Tisztelet a kivételnek, de olyannal még nem találkoztam.)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!