Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Érdekes szitu! Az átlagosabb lánnyal már szóba sem álltok?
Ez azért van mert a barátnőd kihívóbban viselkedik, szemez a fiúkkal, arckifejezés is számít sokat, a tartásod is számít, vagy hogy a fiúk felé fordulsz e vagy sem, vagy mennyire vagy kommunikatív.
Ezek számítanak leginkább nem a külső, én legalább is ezeket nézem, ha látom egy csajon hogy nem néz de a barátnője néz engem és mosolyog akkor a barátnőjéhez megyek oda beszélgetni.
20f
Ez azért nem ilyen egyszerű... Nem mindig a szebb a jobb. Mesélek valamit:
Én is egy szolidabb lánynál próbálkozom éppen, és nagyon nem akar összejönni. Aztán a múltkor egy 16 éves plázacica-szerű pénzes vagány csajról kiderült, hogy tökre tetszem neki, és járna velem. De én nem kértem belőle.
LECSÓ
Hozzávalók
2 fő részére
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4 zöldpaprika
4 paradicsom
6 karika kolbász
erős paprika ízlés szerint
só
bors
pirospaprika
olaj vagy zsír
Leírás
A zsiradékon megdinszteljük a kockákra vágott hagymát, majd hozzá adjuk a zúzott fokhagymát és a kolbászt. A paprikát kicsumázzuk és szeletekre vágjuk, a hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük az erős paprikát és pároljuk A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, majd lehúzzuk a héját. Kockákra vágjuk és a lecsóhoz adjuk, megszórjuk pirospaprikával és készre főzzük.
Főzhetünk bele rizst, de üthetünk rá tojást is.
Munkaidő:30 perc
Elkészítési idő:30 perc
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!