Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek olyan lánnyal, aki úgy mondja a tepertőnek, hogy töpörtyű? Egyáltalán most hogyan kell mondani? Tepertő? Tepertyű? Töpörtyű?
Kedves kérdező te akkora marha vagy ameddig ellátsz!Töpörtyű,Tepertő egy ugyan az!Csak tudod ahány táj annyi tájszólás és annyi megnevezés!Ha pasi vagy akk a csajnak üzenem meneküljön tőled jó messzire,ha meg csaj vagy akk a pasinak!
Mert sötét vagy mint az éjszaka!
26/L
én sem tudom, hogy kell mondani, én töpörtyűnek szoktam mondani, úgyhogy a te ítélkezésed alapján velem nem szívesen szexelnél! amúgy most nem mindegy hogy ki hogy mondja? ez alapján fogod eldönteni, hogy egy lány szimpi-e vagy sem?
OMG!
szerintem egyébként mindenki máshogy mondja, úgy ahpogy megtanulta, megszokta. pl.: van aki a zsömlét zsemlének mondja, a tejfölt tejfelnek.
sztem ne ez alapján döntsd el, hogy egy lány alkalmas-e szexre, vagy esetleg egy komolyabb kapcsolatra, mert ennél orbitálisabb marhaságot! XXD röhögőgörcsöm lett, amikor a kérdésed elolvastam. (köszi, hogy megröhögtettél, már rég röhögtem ilyen jót!!) :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!