Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso latasra szexelnetek valakivel?
Figyelt kérdés
Peldaul egy strandon vagytok es megtetszik nektek valaki ,belemennetek-e h szexeljetek az illeto fiuval vagy lannyal a vizebn .2011. aug. 27. 23:39
1/8 sas15 válasza:
egy strandon a vízbe ahol mindenki látja?
esélytelen....ez csak kettőnkre tartozik nem mindenkire
2/8 anonim válasza:
simán, bevágnám a lompost az egész családnak
3/8 anonim válasza:
ja, de biztos nem a vízben. öltöző, wc.
4/8 anonim válasza:
Hát ilyen ott azonnal a strandon a vízben módon nem. De ha levesszük a kérdésedből ezt a strandos példát, ami sztem elég félrevezető. Mert gondolom nem ez lett volna a lényeg, de mindenki ezt emelte ki.
Na mindegy. Szóval gondolom az lett volna a kérdés lényege, hogy volt-e már olyan ember, akit megláttam és azt éreztem, hogy vele lefeküdnék gondolkodás nélkül, ha most félrehívna egy üres szobába. Igen volt. És igen megtenném. Persze ha szabad és semmi egyéb más kizáró tényező nincs.
20/L
6/8 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon hasznos kis videot kuldtel :))a tobbieknek is tetszett a valasza :) az egyik valaszolohoz szolnek :igen ahol mindenki latja ...megtnned ?
2011. aug. 28. 00:16
7/8 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek ez két emberre tartozik csak. Szóval simán lefeküdnék valakivel első látásra, de nem rögtön a helyszínen hanem vagy egyikőnk lakásán vagy minimum egy félreeső zárt helyiségben.
8/8 anonim válasza:
Ebben a melegben szinte minden másodpercben felbukkan egy istennő forrónadrágban. Én általában mindegyikkel azonnal kefélni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!