Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális lennék? Ez normális?
szerintem hozzászoktál az egyedülléthez. kezdj el eljárogatni, meglátod, hogy jó dolog az és egy idő után már alig fogod tudni kivárni a következő kis kimozdulást otthonról
szerintem ma is menj el iszogatni
Valószínűleg igen. Én 20 éves koromra kupálódtam ki, de a mai napig nem tudok beilleszkedni sehol (munkahely, tanfolyam, stb) és az emberekkel sem tudok könnyen szót érteni. Változtass, ha tudsz, különben csak rosszabb lesz.
25L
De az a baj,hogy sohasincs kedvem..
Bár amikor elmentem,akkor jól éreztem magam.
Azért az 'antiszociális' megjelölést nem erre szokás használni..
Szerintem csak nem szoktál hozzá az új szituhoz, és még 'félsz' ezektől az új dolgoktól..
ÉN UGYANÍGY VAGYOK!!!
besz@rás de rá kell erőszakolnom magam mindig hogy kimozduljak mert eddig csak kockultam, és most is sokat kockulok :S De győzd le a megszokás törvényét, küzdj ellene... még jóhogy kitörtél ebből az életvitelből, ha később jut eszedbe már késő.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!