Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ostobaság lenne beregisztrálnom bomba nőként/férfiként egy forgalmas társkeresőre?
Végigolvastam az eddigi beszámolóidat a "kísérletről", hát tényleg lehangoló. Kapásból a "csicskáztatás" első levélként se semmi, na meg a kigyúrt fszi se semmi, ha jól értelmezem ő az aki leoltott. Gondolj bele, hogy ha azt mondtad volna, ő is bejön neked, ugyanez a gyerek bókolgatna meg tenné a szépet, és nem is sejtenéd, mekkora tahó.
Kíváncsi vagyok mit tapasztaltál még (ha még futtatod a projektet), leírhatnád ide de privátot is küldhetsz.
23-as te lány vagy így könnyebb dolgod van a párválasztásnál. Örülök a sikerednek, de azért érezd magad nagyon-nagyon szerencsésnek, mert nagyon nem ez a jellemző. A normális lányok 99%-a 10 perc után törlik is magukat, te 23-as vagy az az 1% aki ezt nem tette meg.:)
620 rendszerüzenetnél, 152 privát üzenetnél és 84 flörtfelkérésnél befejeztem a "projectet". Volt nem egy olyan jelentkező, aki még profilképet sem tett ki magáról, bemutatkozást sem írt. A legtöbb üzenet annyira sablonos körüzenet volt, hogy döbbenet. A legtöbben akik írtak nagyon bénán próbálnak bevágódni egy lány előtt ilyen szövegekkel, hogy: "nagyon szép vagy, ismerkedünk?"
"szia, lenne kedved beszélgetni velem? Ha igen, írj!" stb. A legnagyobb hibák, amit netes ismerkedésnél elkövethet valaki. A levélben alig szerepelt a nevem, 100-ból talán 10-15 olyan levél érkezett, ami igényesen megírtak.
Tudom, hogy azoknak a férfiaknak a többsége, akik itt panaszkodnak interneten próbálkoznak ismerkedni. Ráírnak egy bombanőre (mert nekik az átlagos nem elég) és csodálkoznak, ha nem kapnak választ. Ezt utána elkönyvelik kudarcnak és jönnek sírni. Honnan tudják, hogy akinek írtak az valóban az akinek mutatja magát? A legnagyobb átverés és ráfizetés neten ismerkedni. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nagyon észnél kell lenni!
Közben úgy tűnik, hogy rátalálok én is az igazira igaz nem love.hu-ról, hanem parom.hu-ról. Ott nincs annyi regisztrált, nincs annyi VIP, nem is annyira ismert oldal és mégis ott volt nagyobb esélyem.
A sors iróniája, hogyha ezt a lányt én nem keresem meg Facebookon és nem írom meg neki, hogy a parom.hu-n láttam regisztrálva és megtetszett, akkor vissza sem írt volna azon a társkeresőn és most nem ismerkednénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!