Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy ostobaság lenne beregiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ostobaság lenne beregisztrálnom bomba nőként/férfiként egy forgalmas társkeresőre?

Figyelt kérdés
Megnézném mennyire lennének oda értem. VIP tagságot kunyerálnék szerintem lenne is olyan majom, aki venne nekem így elő se kellene fizetnem. Megnézném mennyi a birka. Mit gondoltok erről?
2013. febr. 8. 02:08
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Nem érted lennének oda, hanem azért akit kiraksz képnek. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a legtöbb embert nem érdekli-e a belső, ha a külső tetszik, akkor igen, így van.
2013. febr. 8. 02:11
 2/26 A kérdező kommentje:
Persze a képre amit kiteszek az érdekelné őket.
2013. febr. 8. 02:12
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi értelme lenne, társat így nem találnál, az biztos.

Persze ha valami tudományos kísérlethez kell, akkor sok sikert.

2013. febr. 8. 02:19
 4/26 anonim ***** válasza:
Amúgy nézd meg innen számítva a 4. Kérdést!
2013. febr. 8. 02:25
 5/26 A kérdező kommentje:

Igen ilyen kísérlet féle. Mindig is foglalkoztatott, hogy egy ilyen oldalon mi történne, ha szép nőként regisztrálnék be. Szerintem teleszórnak levelekkel.

A tudományos kísérlet a következő kérdésre adna választ:

- Mekkora a szakadék férfi és nő között az ismerkedés területén? Vajon mennyire egyoldalú a nők javára?

4.kérdést olvastam, de semmi extra.

2013. febr. 8. 02:27
 6/26 anonim ***** válasza:

Férfiként kb. mindenki írna neked, aki meglát, ez szinte garantált (legalábbis akinek van elég bátorsága ehhez, és nem vágja le, hogy kamu vagy).

A nők közül szerintem csak a bevállalósabb fajták keresnének meg.

2013. febr. 8. 02:31
 7/26 A kérdező kommentje:

6-os én és ezt gyanítom. Szeretném bizonyítani azoknak a férfiaknak akik itt sírnak elkeseredve, hogy mért nem áll szóba velük egy szép lány sem az interneten, hogy bizony sokszor talán jobban is járnak.

Most gondold el ráír egy férfi egy ilyen kamusra. Azt hiszi, hogy egy szép lány ül a másik oldalon aztán egy fenét. Bunkó módon visszaír egy férfi a lány nevében és az a srác teljesen összeomlik. Azt hiszi, hogy egy lány nyomta le az önbizalmát a béka segge alá pedig nem is lánnyal beszélt.:( Na ezt a részét én kihagyom, senkit nem fogok megsérteni, de bizony vannak olyan tizenéves éretlen eszűek, akik simán megtennék ezt.

2013. febr. 8. 02:37
 8/26 A kérdező kommentje:

"szia!

társaságot, vagy csak csajokat keresek, akik élőben vagy esetleg webcamon keresztül csicskáztatnának engem. érdekelne téged ilyesmi? ha nem, akkor esetleg ismersz olyat, akit érdekelhet?"

Még képet se tettem ki magamról, de már meg is kaptam az első üzenetet. Na ilyenkor már egy ép eszű, normális lány keresi is hol tudná magát törölni az oldalról. Ennyi és nem kell több!!! Este 11 körül majd még beszámolok a további tapasztalatokról.

2013. febr. 8. 02:43
 9/26 anonim válasza:
Van egy tippem, ez love.hu? :D ott van ennyi elvetemült..
2013. febr. 8. 03:28
 10/26 A kérdező kommentje:
Az.
2013. febr. 8. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!