Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ostobaság lenne beregisztrálnom bomba nőként/férfiként egy forgalmas társkeresőre?
Ne ezt még ide írom:
Az előbb beszéltem egy kigyúrtabb, izomagy sráccal aki bókolt nekem és lávolt is. A lényeg mikor meg mondtam neki, hogy nem tetszik, nem az esetem, de kívántam neki, hogy minél előbb találja meg a párját mi történt? Kijelentette, hogy nem is vagyok szép.:( Csak viccelt. Nem bántam vele lekezelően, de ő mégis elküldött a fenébe utána. Értem én, hogy a férfias büszkeség na, de azért ez elég ciki.:(
Ezt írta:
"a csúnyák itt elhiszik itt magukról h jók.De eskü néztem a többi képeidet és nagyon érdekes fej formád van..Az arcod nem szép.De mindig az ilyen átlag alatti nők teszik magukat megszoktuk.Max egy ürítés.Azt hiszed h most Egyetemre jársz különb vagy.Diplomát lehet venni de észt nem.Neked az ilyen kis vézna akta kukac kis fiúk valókPersze jejössz nekemhogyne még te teszed magad hozzámKis igénytelen retkes"
Csajok nektek is fel van ám adva a lecke. És bizony az ilyen alakok miatt vesztek legtöbbször mindenkit egy kalap alá sajnos, de valahol érthető is.:(
Hát az ő írásán mondjuk látszik is az értelem. Amúgy ez élőben is így van (legalábbis szórakozóhelyeken és távoli ismerősök/sulistársak általi infókból mondom), ha kiderül, hogy mégsem jöttek be a lánynak, egyből mindennek elhordják, leszólják, kijelentik, hogy még a hozzászólásukat sem érdemelték volna meg.
Persze nem ez az általános, de van ez a réteg is.
Csak korcsokat találni ilyen oldalakon. Mindkét nemből. Akik nem mernek kilépni a biztonságos szobából, a gép elől és keresni párt. Én is voltam regisztrálva a love-on anno, de csak lelki beteg, depressziós, pszichopata, boszorkány tévképzettel megáldott nőkkel találkoztam az oldalon.
Én maradok a régimódi élőben ismerkedésnél. Ez nekem jobban bevált.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!