Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált ugyanannyiba kerül, vagy olcsóbb, mint egy barátnő?
Mert ha azt nézzük, egy prostinak fizetni kell a szexért. Azt csinálja, amiben megegyeztetek a pénzért.
A barátnőnek nem kell fizetni készpénzben, viszont az ékszerek, étterem, ruha, cipő is kihoz egy árat. Egy jó ajándék miatt is lehet plussz szex...
Tehát férfiak mi a nőknek mindig fizetünk a szex miatt, csak nem készpénzben, ha van barátnő pl.
Akkor tehát nem sok különbség lehet barátnő és prosti között.
57% még mindig itt rontod a levegőt a berögzött baromságaiddal? :)
Az írásod alapján, ha te vagy olyan hülye, hogy kihasználtatod magad, nem más a balf.a.sz.:D
Aha Noydra, látom azóta se változott a kisded mentalitásod, még mindig itt trollkodsz agyba-főbe. De hát kutyából nem is lesz szalonna...
A szokásos mínuszt kaptad is.
Egymásra is találtatok, 2 szerencsétlen :)
Jó rajtatok mulatni lefekvés előtt.:D
Akár le is sz.o.phatod a mínuszaidat, akkor sem fog érdekelni. Ebből látszik, mennyire vagy gyerekes.:)
"Ők is nők--->Bérnőstény"
Ez tetszett :D
Azért kíváncsi lennék az ilyen emberek történetére, mint ti. Bár úgysem írnátok le, mert lehet kiderülne, hogy ti voltatok a hülyék.
Jó nyomorgást.:D
Én vagyok a gyerekes, ehhez képest te trollkodsz már itt szét minden létező kérdést X éve. Jobb esetben ebből 12 évesen kinő az ember.
Mindenesetre mi képesek vagyunk érvelni, és tényekkel alátámasztani amit írunk, te meg csak bullshittelsz itt 24/7 az ezerszer megcáfolt álomvilágoddal. Számtalanszor megmérettettél már, és gyengének találtattál, akkor meg minek ez a rúgkapálás?
Mondjuk nekem mindegy, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz magadból bohócot, ahogy neked jólesik :D úgyis ritkán jut az ember szórakozáshoz.
A mínuszt,természetesen, újfent kaptad. Legalább ennyi eredménye legyen a vergődésednek.
Számtalanszor éveltem ellenetek, csak meguntam.
Az előbb írtam le egy másik kérdéshez:
Tipikus Gyk. viták:
Kérdező: Nem élte át, de tudja, hogy nem úgy van.
Válaszoló: Átélte, tudja, hogy úgy van, de a kérdező mindig egy makacs rögeszmés szerencsétlen, akinek hiába írnám le akár a személyes tapasztalataimat is, úgysem fogná fel/hinné el.
Mivel az esetek 98%ban ez így van, meguntam az érvelést, úgyis felesleges.
Az ilyen kérdésekben pedig nem szoktam trollkodni, csak igazat írni. Arról már nem én tehetek, hogy te élsz olyan álomvilágban, amiben szenvedsz csak.
Vettem észre az érveidet..."nyomorék" "siránkozós" "balfsz" és egyéb dömdödömi magasságokba hasító fantasztikus cirkalmas szózatok, némi szerecsenmosdatással megfűszerezve. Ez kérlekszépen vastagon trollkodás.
Tudod cseppet érdekes, hogy ilyen sok van ezekből a kérdésekből, mindeközben fogalmuk nincs arról, hogy a másik mit írt (gy.k. a kérdések függetlenek egymástól), és az esetek bő 90%-a is hasonlít a többihez. Amellett pedig jómagam is tapasztaltam éppen eleget, és az esetek döntő többségében megegyezik az én tapasztalatom másokéval. Kíváncsi vagyok ezt mivel magyarázod. Véletlen egybeesés lenne? Vagy...
*X-akták főcímdal felcsendül*
(Ja és nem kell bugyuta konteókat gyártani, hogy biztos egyvalaki írja ki mindet,nagyonszívesen készítek screenshotot a feltett kérdéseimről)
Lehet hogy mégse száz hülye megy az autópályán forgalommal szemben, hanem egy? :) Hmm-hmm.
Figyelj, a másik kérdésnél leírtam a lényeget.
Erről a kérdésről a véleményemet inkább hagyjuk. Minden rosszallás nélkül tényleg csak abban merül fel komolyan ez a kérdés, akinek még nem volt normális kapcsolata...
Ha majd találsz csak 1 olyan nőt, aki szembe megy 100al az autópályán, neked is más lesz a véleményed. Addig elhiszem, hogy nem tudsz pozitívabban gondolkodni, de ha ennyire beleéled magad ebbe az önsanyargatásba, meg nőgyűlöletbe, annak aztán semmi értelme nincsen.
Azért tisztázzunk már egy dolgot.
Prosti = 1 óra kb 12.000 ft legolcsóbban.
Barátnő = korlátlan időre a tied és talán ha elviszed ebédelni az összkiadás 2000-3000 ft.
Ha ilyen hülyén nézzük a dolgokat akkor igen ár-idő arányban a barátnő az olcsóbb.
De inkább azért viszed el a barátnődet hogy jól érezze magát nem azért mert meg akarod dugni.
Elvileg azt amúgy is megteheted nem kéne ahhoz éttermekbe vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!