Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy prostituált ugyanannyiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostituált ugyanannyiba kerül, vagy olcsóbb, mint egy barátnő?

Figyelt kérdés

Mert ha azt nézzük, egy prostinak fizetni kell a szexért. Azt csinálja, amiben megegyeztetek a pénzért.

A barátnőnek nem kell fizetni készpénzben, viszont az ékszerek, étterem, ruha, cipő is kihoz egy árat. Egy jó ajándék miatt is lehet plussz szex...

Tehát férfiak mi a nőknek mindig fizetünk a szex miatt, csak nem készpénzben, ha van barátnő pl.

Akkor tehát nem sok különbség lehet barátnő és prosti között.

2013. febr. 7. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
95%
Ekkora baromságot is régen olvastam már:D Arról nem hallottál, h a csajok is szoktak ajándékot venni a pasijuknak?:D Na?:D
2013. jún. 27. 21:26
 52/86 anonim ***** válasza:
64%

engem a barátom mindig visz ide-oda, étterembe, nyaralni, néha együtt vásárolunk és ő fizeti az én ruháimat is. ha megyünk valahova, akkor mindig ő fizet.

és nem azért, mert ezt elvárom, már rengetegszer próbáltam beleadni, vagy rábeszélni, hogy most az egyszer had én hívjam meg őt, de nem engedi. kb a 20. kérés után pedig már nem próbálkozom...

engem nem zavar, sőt, mert tiszta szívből szeretjük egymást több éve. azt mondta, neki én mindennél többet érek, és ez csak a minimum. én pedig bármit megteszek neki az ágyban, és nem azért h "törlesszek", hanem mert amúgy is ezt élvezem ;) ő pedig azt, hogy ilyen vagyok.

2013. aug. 18. 17:13
 53/86 anonim ***** válasza:
95%

A prostihoz gyomor kell, a barátnőhöz jó idegek.

Az anyagi része pedig attól függ, h milyen sűrűn veszed igénybe a pr szolgáltatását és persze milyen minőségű az a pr. Ha a nyóckerből az utcán szeded föl, van occsón megúszod az anyagi részét - a betegségekről most nem beszélünk. Ha luxus pr bérelsz, teljes éjszakásat, akkor a fél fizetésed is rámehet.

2013. okt. 8. 18:41
 54/86 anonim ***** válasza:
81%
ilyen észjárással jóhogy elkerülnek a normális nők.
2013. okt. 24. 16:14
 55/86 anonim ***** válasza:
50%
menj a prostikhoz neked az való!! a szerelem nem csak a szexről szól, úgyhogy nem neked való!
2013. nov. 4. 20:26
 56/86 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem intézd el megadnak, az a legolcsóbb.

A kezed mindig kéznél van.

2013. nov. 4. 21:35
 57/86 anonim válasza:
51%
Nekem ez a véleményem erről az egészről: Szerintem abban, hogy valaki egyedülállóként kipróbál(hat) pár jó kis prostit -persze úgy, hogy közben azért használja az eszét is, gondolok itt pl. a megfelelő védekezésre, sőt az igényesebbek akikhez érdemes elmenni, még ők maguk adnak a férfinak óvszert- abszolút nincs semmi rossz. Ezt a mai világban legfeljebb az életet rózsaszín kis tündérmeseként felfogó erkölcscsőszök ítélik el. Hanem, Kedves Kérdező, azért Rólad is megvan a véleményem. Kérdésedből egyértelműen egy olyan mentalitás érződik, hogy Te a prostira és a barátnőre is egyaránt így gondolsz: egy olyan személyre, akivel a testi vágyaidat ki tudod elégíteni. Az ilyen felfogás, gondolkodás pedig -már ne is haragudj- nagyon alacsony érzelmi intelligenciára vall.
2013. nov. 11. 23:12
 58/86 anonim ***** válasza:
57%

Nézzük. Egy ku.rvánál egy 1 órás alkalom mondjuk 10 ezer. Abba belefér 2 menet.

Egy barátnővel szinte minden ingyen van. Pár közös program, amik kijönnek havi szinten 10-20 ezerből.

Egy barátnőt megdughatsz havi 20-40 alkalommal nagyon olcsón, 10-20 ezerért havonta.

Egy ku.rvát 2-szer 10 ezerért dughatsz meg. Ha elmész havi 3-szor kur.vához (6 dugásra), akkor már többet költöttél, mint egy barátnőre kellett volna, de csak harmad-hatodannyit dugtál.

Ki fizet ékszereket, éttermet, ruhát, cipőt egy barátnőnek? Arra mit lehet mondani, aki nem képes (vagy úgy érzi hogy nem képes) az önnön vonzerejével megtartani egy nőt hosszabb távon? Aki ilyenekre költ sokat, az ezt kompenzálni szeretné a pénzével. Vagy ha nem, akkor meg ne beszéljünk már úgy ezekről, mint kötelezően felmerülő költségekről.

Egy barátnő megtartásához fix, hogy nem kell ékszereket, éttermet, ruhát, cipőt fizetni, tehát ezek nem olyan kötelező költségek, mint hogy egy ku.rvánál az, hogy fizetni kell.

Tehát egy barátnő sokkal olcsóbban kijön.

2013. dec. 16. 13:03
 59/86 WheneverYouWant ***** válasza:
Valóban. És minnél idősebb leszel ez a különbség annál jobban csökken.
2014. jan. 4. 03:12
 60/86 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha a barátnőd prosti, akkor nem kell ezen a kérdésen agyalnod.
2014. jan. 4. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!