Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált ugyanannyiba kerül, vagy olcsóbb, mint egy barátnő?
Mert ha azt nézzük, egy prostinak fizetni kell a szexért. Azt csinálja, amiben megegyeztetek a pénzért.
A barátnőnek nem kell fizetni készpénzben, viszont az ékszerek, étterem, ruha, cipő is kihoz egy árat. Egy jó ajándék miatt is lehet plussz szex...
Tehát férfiak mi a nőknek mindig fizetünk a szex miatt, csak nem készpénzben, ha van barátnő pl.
Akkor tehát nem sok különbség lehet barátnő és prosti között.
LOL ezért imádom ez az oldalt, mert ilyen király témák forognak XD a keresőszavaknál a xbox, facebook és a protein hogy jött? :D BEHALOK XD
amúgy a prosti drágább dolog, ha van normális libidód! egy óra alaphangon csókkal együtt 12 000. havi nem 2-3x akarsz du*gni gondolom? annyit pedig úgysem költenél havonta a nődre.
akárhogy is legyen, magáért a kérdés gondolatmenetéért egy aranymálna díjat megérdemelsz :D
Barátnő függő
Ha egy Angeline Jolie-val járnál akkor a prostizással biztosan olcsóbban megúsznád a dolgot,ha viszont egy egyszerű parasztlánnyal akkor a prostizás drágább lenne
Elég durva, hogy a kérdező teljes mértékben forintosítani akar egy barátnőt, mert ezt szerintem sem lehet pénzben kifejezni. Ugyanakkor valamilyen szinten megértem és együttérzek vele, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nem jutott még el egy párkapcsolat legkezdetibb szakaszáig sem, mint én 30 évesen. Egy prosti a dugáson túl legfeljebb csak eljátszik némi törődést, szimpátiát, nem fog szeretni. Talán ezért sem megyek el prostihoz.
30/F
Attól függ milyen prosti kontra milyen barátnő, de különbség van bőven.
Prosti csak annak kell, akit annyira elutasítanak a lányok, hogy már esélytelen arra, hogy barátnője legyen... vagy ha volt, akkor nem lesz többé.
A többit nem részletezem, hogy milyen különbségek vannak még, de ha téged csak a szex érdekel, akkor neked nem is kell barátnő, hisz azt a prosti is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!