Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randin dugás, utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin dugás, utána ismerkedés?

Figyelt kérdés

Én csinálok valamit nagyon jól, vagy csak r.bancokkal hoz össze az élet? Általában heves csók után mehetek a csajhoz és fél óra alatt leszedem a ruháit és azt csinálok vele amit akarok.

Utána persze úgy beszélünk mint akik még nem is ismerik egymást és pont ennél az ismerkedés résznél szoktam elvérezni, mert külsőre igen, szociálisan viszont még nem vagyok annyira jó pasi, hogy barátnak is vállaljanak ezek a lányok.

Talán.

2013. febr. 7. 23:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
22f
2013. febr. 7. 23:29
 2/12 anonim ***** válasza:
van ilyen..
2013. febr. 7. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Srácban is van olyan, aki igazából csak arra jó...

Úgy fest te is.

2013. febr. 7. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy lotyókkal jösz össze vagy 40 évesekkel. Értelmes nő első randin nem fekszik le.
2013. febr. 7. 23:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szexre kellessz nekik, aranyos a pofid, de nem bajlódnak veled. Komolyra már nem vállalnának be, ennyi. Egyre gyakoribb. Nem ribik, mert külső terén valószínűleg fullos lehetsz, vagy ilyesmi, de vagy nem kell nekik jelenleg, csak szexre használatos fiú, vagy te nem ütöd a mércét másra.
2013. febr. 7. 23:36
 6/12 anonim ***** válasza:

4 Én olyan nőket ismerek itt, akik már halmozzák a doktorikat, nem csak, hogy értelmesek, gyakran mégse kell nekik szexen kívül másra a fiú.

Kérdező, ha komolyabbat akarsz, keress vagy érzelmesebb lányokat, vagy te válj belül "értékesebbé", hogy ne csak a tested kelljen.

2013. febr. 7. 23:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egyre gondolunk az értelmes szó alatt.....
2013. febr. 8. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:

7. Persze, nézőpont kérdése. Talán szerinted az az értelmes, aki mindenáron magához akar "kötni" egy férfit, mert egyedül nem élet az élet valamilyen szempontból.

Szerintem meg az is lehet értelmes, akinek (egyelőre) nincs szüksége erre és nem is teszi, csak azért, hogy nehogy megszólják.

(Bár az ilyen nőket meg, ahogy látom, épp a férfiak akarják "magukhoz kötni"- szóval egy-két kört megspórolnak, először jól érzik magukat, aztán, amikor komoly kapcsolatot akarnak, érdekes módon arra is azonnal akad nem egy jelentkező...)

2013. febr. 8. 00:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nekem mi az értelmes? pfff
2013. febr. 8. 00:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Te is hibás vagy és a "ribancok" is.

De most komolyan... Első randin szexelni??? Én 5 hónap után feküdtem le a pasimmal, ki is vágtam volna, ha már az első randin elkezdi szedni rólam a ruhát. :D Sőt első randin még csók se volt...

Elviekben randin ismerkedni kéne, nem belevágni a közepébe.

Igen azokcsak a csajoknak csak szexre kellettél, lehet esetleg egy nagy csalódás után, hogy tudjanak felejteni.

19/L

2013. febr. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!