Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nyomulós néhány pasi?

Miért ilyen nyomulós néhány pasi?

Figyelt kérdés

Miért próbálkoznak még olyan helyzetekben is, amikor látszik a lányon, hogy mással van elfoglalva?

Például sokan próbálkoztak már nálam, amikor edzőteremben voltam vagy buszon ültem és olvastam/zenét hallgattam/tanultam. Na már most, ha én edzek, akkor csak az edzésre koncentrálok és ugyanígy vagyok a tanulással, olvasással is, nem szeretem, ha megzavarnak.

Miért kell ilyen kényszeresen próbálkozni, zavarni a másikat?

2013. febr. 7. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert van amelyik lány ezt várja el.

Honnan tudjuk mit akartok? Nem látunk a fejetekbe..

2013. febr. 7. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy csak itt lehet megtalálni téged..akkor viszont hol és mikor máskor, ez ellen nem lehet tenni, hogy hol mikor kinek tetszel meg.
2013. febr. 7. 20:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem egy lány sem vár el ilyet.

Láthatnátok, hogy épp nem alkalmas iserkedésre.

2013. febr. 7. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Hidd el,bőven vannak ilyenek,még ha te nem is ilyen vagy.
2013. febr. 7. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Jajj de sok bajod van neked is.

Ha valaki nyomul az a baj ha valaki nem mer odamenni az a baj, és ahogy a 2-es is írta: ha csak ott buszon vagy edzőteremben vagy mittudom én még hol lehet csak összefutni veled, akkor hol a fenébe ismerkednének még is a srácok??

Mi?

2013. febr. 7. 20:35
 6/9 Hole Hunter ***** válasza:
Téged zavar...engem megnyugtat, hogy az utánpótlásban is akadnak még pasik. Ennyire egyszerű. Nyilván, ha téged zavar, kurtúráltan visszautasítod és kész. Nagyon sok fiatal nőnek a legnagyobb problémája, hogy rájuk sem néznek...cseréljetek kicsit! A közönynél nincs rosszabb. Inkább tartsd magad szerencsésnek...sztem.
2013. febr. 7. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Hát borzasztó problémáid vannak. Nem is tudom, hogy tudod így elviselni az életet.
2013. febr. 7. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
ha meg nem mennék oda soha akkor jönne a másik kérdés miért nem mernek kezdeményezni a pasik ? miért nem szólítanak le stb....jajj de fáradt vagy te is -.-.-.- iylen észlényekkel van tele mostanság a gyakori mint jómagad...am biztos a nyomibbak próbálkoznak mert te maga is az lehetsz looool
2013. febr. 7. 20:57
 9/9 anonim válasza:
Örülj b.meg, hogy valaki veszi a bátorságot meg a fáradtságot és próbál megismerkedni veled, de neked semmi se jó úgy látom hülye p*csa vagy maradj örökre egyedül -.-
2016. dec. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!