Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ingerült a barátnőm hetek óta és mit lehet vele kezdeni?
Nem diétázi esetleg? Fiatal lányoknál elég gyakori, hogy ostoba módon vágnak neki egy diétának, és a túlzott tápanyag megvonás ezt okozza.
Én legalábbis ezért kattantam be egy teljes hónapra..
Lehet téli depresszió, amit a napfény hiánya okoz.
Tartalékai elfogytak, ezért kedvetlen. Ha kisüt a nap,
menjetek levegőzni, fényre. Szoktak alkalmazni fényterápiát is, de az nem az igazi. Majd csak jön a tavasz, és elmúlik.
Már a kertek alatt jár, kibújtak a hóvirágaim, és kezdenek kinyilni is. :)
Te hogy reagálsz a hisztijeire? Próbálj türelmes lenni ha még nehéz is, hátha kibújik a szög a zsákból.
21/L
Valahogy meg kéne tudnod, hogy mi a baj. Én a vizsgaidőszak végére nehezen tudtam uralkodni magamon, hogy ne legyen ilyen. Szerintem úgy tudod "megnyitni", ha a morcossága ellenére is foglalkozol vele, szeretgeted (nem szeretkezésre gondolok, hanem mint egy kisgyereket, cirógatod meg ilyenek). Tegyél gáláns felajánlásokat. Ha azt mondja, nincs kedve semmihez, kérdezd meg, hogy ahhoz van-e kedve, hogy hozzál neki egy meleg, tejszínhabos kakaót/kedvenc teáját/melléülj és simogasd a hátát stb.
Ez persze csak egy tipp, és nem azt mondom, hogy neki örökké joga van morcosnak lenni és akkor neked kötelességed az általam leírt módon nyalogatni a talpát. Azért írtam, mert szerintem ezzel segítenél neki kijönni a gödörből. Legalábbis nekem hasonló esetben segítene, mindenki más eset, a barátnődet te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!