Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ingerült a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ingerült a barátnőm hetek óta és mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Tuti nem csalt meg, még mielőtt ezzel jönnétek. Nem lehet hozzáérni, mert elhúzza magát, nincs kedve semmihez, egész nap fekszik az ágyban vagy hisztizik. Kivagyok ettől. Annyi mindenre a válasza, hogy nincs kedve semmihez. Már 2 hete ezt csinálja és kezd elegem lenni, ma is elmegyek inkább koncertre, mert csak veszekszik velem, meg szenved.
2013. febr. 7. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a munkanélküliség miatt csinálom ezt. Már teljesen kész vagyok a depressziótól.
2013. febr. 7. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem diétázi esetleg? Fiatal lányoknál elég gyakori, hogy ostoba módon vágnak neki egy diétának, és a túlzott tápanyag megvonás ezt okozza.

Én legalábbis ezért kattantam be egy teljes hónapra..

2013. febr. 7. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyomaszthatja valami? Milyen a munkahelye? Vagy családi dolgok, baráti körben problémák, bármi?
2013. febr. 7. 19:57
 4/11 A kérdező kommentje:
A munkája rendben van, edzeni szokott, de 2-3 hete arra se képes..a hisztikorszakán már túl van.
2013. febr. 7. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd meg tőle!
2013. febr. 7. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet téli depresszió, amit a napfény hiánya okoz.

Tartalékai elfogytak, ezért kedvetlen. Ha kisüt a nap,

menjetek levegőzni, fényre. Szoktak alkalmazni fényterápiát is, de az nem az igazi. Majd csak jön a tavasz, és elmúlik.

Már a kertek alatt jár, kibújtak a hóvirágaim, és kezdenek kinyilni is. :)

2013. febr. 7. 20:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy semmi rossz nem történt vele az elmúlt hetekben, mindenről tudok, ami vele kapcsolatos. Ő se tudja, mi baja, de már kikészít, sose volt még ilyen, pedig 4 éve ismerem.
2013. febr. 7. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem szeret mar. Velem is hasonló történt nemreg, azért merem ezt mondani.
2013. febr. 7. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Te hogy reagálsz a hisztijeire? Próbálj türelmes lenni ha még nehéz is, hátha kibújik a szög a zsákból.

21/L

2013. febr. 7. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Valahogy meg kéne tudnod, hogy mi a baj. Én a vizsgaidőszak végére nehezen tudtam uralkodni magamon, hogy ne legyen ilyen. Szerintem úgy tudod "megnyitni", ha a morcossága ellenére is foglalkozol vele, szeretgeted (nem szeretkezésre gondolok, hanem mint egy kisgyereket, cirógatod meg ilyenek). Tegyél gáláns felajánlásokat. Ha azt mondja, nincs kedve semmihez, kérdezd meg, hogy ahhoz van-e kedve, hogy hozzál neki egy meleg, tejszínhabos kakaót/kedvenc teáját/melléülj és simogasd a hátát stb.

Ez persze csak egy tipp, és nem azt mondom, hogy neki örökké joga van morcosnak lenni és akkor neked kötelességed az általam leírt módon nyalogatni a talpát. Azért írtam, mert szerintem ezzel segítenél neki kijönni a gödörből. Legalábbis nekem hasonló esetben segítene, mindenki más eset, a barátnődet te ismered.

2013. febr. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!