Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buliban odamennél egy alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban odamennél egy alacsony, dagi lányhoz? (165 cm,85 kg)

Figyelt kérdés
Azért, mert érdekel, tetszik, szeretnéd megismerni, megcsókolni,...

2013. febr. 7. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
88%
Nem érdekel hány kiló, milyen magas, a lány személyiségébe, lelkébe szeretek bele, buliban nem megyek oda ilyen céllal senkihez.
2017. máj. 14. 08:47
 42/63 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy miért van újabban lepontozva mindenki, aki szerint nem undorító minden túlsúlyos nő? Már az is baj, ha valaki nem felszínes, vagy netalán más az ízlése?
2017. máj. 14. 14:21
 43/63 anonim ***** válasza:
89%
Mert egyeseknek az az élet céljuk hogy mindenkit lepontozzanak
2017. máj. 14. 19:39
 44/63 anonim ***** válasza:
21%
Azt tapasztalom hogy vannak szép és nem szép nők de igények egyaránt az egekben. Ha már papírforma szerint kosár azt kapjam már egy jó csajtól, addig is van lehetőségem bámulni közelről
2017. júl. 20. 23:24
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
nem járok buliba, de máshol ha olyan a kisugárzása igen
2017. júl. 21. 00:05
 46/63 anonim ***** válasza:
17%
Lepontozhattok ha akartok de nekem picit soknak hangzik ez a 85kg ez félnehézsúly sőt majdnem cirkáló lenne ha boxolásra adná a fejét. Meg nekem volt egy elképesztően gyönyörű arcú szép bőrű és a lehető legelőnyösebben "dagi/duci/kövér" barátnőm és hát sajna valahogy mégis zavart. Persze szexuálisan nagyon izgatott eleinte, "thick" volt nagyon, nagy fenék nagy mellek szép baba punci khmm meg minden. Igaz akkor még kis 18 éves tini srác voltam és érdekelt mások mit mondanak de lehet még ma is zavarna ha ilyen túlsúlyos lenne a párom. Miért nem figyel magára oda jobban? Nekem jobban tetszenek a nádszál, vékony és kecses lányok, olyan szép nőiesek főleg ha jó hosszú hajuk van. Igaz, hogy én alacsony is vagyok (175cm) meg vékony is(69kg) de cserébe full szálkás eres alacsony testzsírszázalékkal és rengeteget sportolok is meg mozgok és hát nem hiszem, hogy olyan nagyon hasonlítanánk már csak emiatt is egymásra. És engem zavarna, hogy egészségtelenül él. Persze ha nagyon szép arca lenne és igazán aranyos rendes okos lány akkor biztosan nagyon tetszene. De ha összejönnénk akkor is lefogyasztanám, már csak az ő érdekében is :)
2017. júl. 21. 00:07
 47/63 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez még nem túlsúly, vagy dagi. 165/55-höz nem mennék oda. Nekem az már túl vékony.
2017. aug. 1. 16:36
 48/63 anonim ***** válasza:
20%
Részegen, igen... bocs, nem szeretem a kocákat ;)
2017. aug. 1. 19:37
 49/63 anonim ***** válasza:
78%

Miért kell ennyire undorító stílusban beszélni másokról?

Nem kocának hívják őket, ahogy bálnának és dagadéknak sem, hanem szimplán túlsúlyosnak vagy kövérnek. Az embert akkor is köteles vagy tisztelni bennük, ha alapesetben nem áll rájuk fel a pöcköd. Ez a minimum.

2017. aug. 1. 23:16
 50/63 anonim ***** válasza:
19%
Nem.
2017. dec. 12. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!