Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyesek miért nem képesek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért nem képesek még itt GYIK-on sem válaszolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy ebben a kategóriában egyes kérdéseknél a válaszolók trollkodnak, kötekednek, és kiforgatják a kérdést Mi a jó nekik ebben? Mi baj van a kérdéssel?

Az ilyen emberek minek vannak itt, miért írnak olyan kérdéshez ami nekik "nem tetszik"?

Egyébként nem annyira lényeges, de erről a kérdésről van szó: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

2013. febr. 6. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De úgy meg túl mélynsztrím.
2013. febr. 6. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
hulyeséhget kérdezel, bameg
2013. febr. 6. 21:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs hülye kérdés, csak hülye ember.
2013. febr. 6. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Érdekes... amikor én normálisan fogalmazott értelmes kérdést írtam ki, akkor mindig érkeztek rendes válaszok. A trollokat meg jelenteni kell... ennyi.
2013. febr. 6. 22:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Te mit értesz értelmes kérdés alatt? Olyant, ahol evidenciákat puffogtatnak??!

Mert az olyanokat tucatjával kéne törölni. Tipikus:

Szőrös puna vagy csupasz?

Kicsi a farkam, ugye nem kicsi?

Felcsináltak, és most terhes vagyok. Szóljak anyunak?

2013. febr. 6. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezek kb ugyan annyira hülye kérdések, mint amit te is linkeltél itt.
2013. febr. 6. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan, én mindig őszinte választ adok. Ami szerintem igaz, és azt meg lehúzzák, mert nem nyalok tövig a társadalomnak.
2013. febr. 6. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre hülye válasz! Ugye azt tudod, hogy néha micsoda marhaságokat kérdeznek itt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__39600..

Pl. ez jó volt, ebben a kategóriában tette fel valaki, csak áttették. :)

2013. febr. 6. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!