Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért járni valakivel, mert sok a pénze, szerintetek mennyire gáz?
Mondjuk a gyógyszerészek jól keresnek. (tudom én is annak tanulok)
Szerintem még ha anyagilag meg is érné elcsesznéd az életed...le tudnál élni egy egész életet azzal aki iránt nem érzel vonzalmat? Kötve hiszem...egyébként is előbb utóbb úgyis megérzi a dolgokat...
"látszik, hogy nincsenek érzéseid"
Az émelyítő, filmekből ellesett ömlengések, és az ösztönvezérelte nyálaskodás, nem érzelmek.
Nem bírtam megállni hozzászólás nélkül ezt a kérdést.
Tudod kérdező, a szüleim milliomosok (Euro). A nagyszüleim és a dédszüleim teremtették meg a vagyonunkat, amit a szüleim megtartottak és meg is fognak tartani, amíg élnek. Nekem is az a célom, hogy megtartsam, esetleg gyarapítsam. Őszintén? Soha semmit, egy fillért nem írnák át egy pasira sem, még házasság esetén sem! És nem érdekel, hogy mennyire fogom szeretni az illetőt, tőlem semmit sem fog kapni! Ha valakivel házasságot kötök, akkor csakis kizárólag házassági szerződéssel (a szüleim enélkül nem is engednének megházasodni). Méghozzá olyannal, ami szerint válás esetén a férfi semmit sem kap az én vagyonomból, azaz, csak a közösen szerzett vagyont feleznénk. Ami a házasság előtt az enyém volt, az az enyém is marad, nem nyúlhat hozzá semmiképp sem. Nem vagyok jótékonysági intézmény és nem hagyom, hogy az őseim kemény munkával elért vagyonán valaki élősködjön. Mert igen, amellett, hogy nem kellene dolgoznom, dolgozom és tanulok egyidejűleg. Apukám is úgymond "belenősült" a jólétbe, de minden egyes nap eljár és ledolgozza becsületesen az ő 8 óráját, egyetemet végzett. Semmi gondja nem lenne akkor sem, ha anyukám kitenné a szűrét.
A kérdésedhez, a nők nem olyan hülyék, mint ahogy ti férfiak azt képzelitek. Előbb, vagy utóbb észreveszi azt, hogy milyen szándékú vagy és annak nem lesz jó vége. A szerelem valóban mulandó, de ha nincs megértés, szeretet, tisztelet, akkor hiába az egész, hidd el. Szerintem inkább menj és keress egy jó munkát, keresd meg a saját pénzed.
Na látod, te ugyanúgy gondolkodsz, mint én. Az pénzt mented, magasról tojsz a szerelemre. Ez aztán az önzetlen és őszinte szerelem, ahol a férjednek egy vasat sem adsz (és mindezt pusztán szeretetből). Haha.
hát ez egy nagyon hülye kérdés volt!
ez teljesen helytelen lenne. a kapcsolat nem arról szól, hogy mennyi pénzed van, hanem arról, hogy szereted a másik félt. azért összejönni valakivel, mert gazdag, egy nagyon csúnya dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!