Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért járni valakivel, mert sok a pénze, szerintetek mennyire gáz?
Itt egy érv, nem erkölcstelenségre, hanem arra hogy miért fogod megszívni ezzel:
Ha már most lagymatag érzelmileg (a te részedről) a dolog, akkor képzeld el hogy pl 10 év házasság után mennyire fogod únni, hogy vele légy. Mikor mégy az utcán majd ki fogsz esni a szemeden a jobbnál jobb csajok láttán, csakhát ugye pech, hogy te "beházasodtál" egy olyan nőhöz akit nem szeretsz. Végül jön a megcsalás a balhé a válás, ja, és jobb ha tudod, hogy válásnál szart se fogsz kapni, mivel a csaj előtte is vagyonos volt. A szüleinek meg lesz annyi esze hogy a csaj nevére fogják venni a házat, és nem a tiédre...
Hagyjuk már. Ha azért lennék vele, mert jó az ágyban, fele annyi támadást nem kaptam volna.
És igen, a tudatosan épített kapcsolat tartósabb, mint a félhülye szerelemből kötött házasság.
Nem látjátok, hogy az "ülünk az alkonyatban szerelmesen egymásra borulva" világ, csak egy baromi nagy giccs.
mert erkölcstelen dolog egy embert a szülei alapján megítélni. nem a lányt szereted, hanem a szülei pénzét. bár, ha jobban meggondolom, én örülnék egy magadfajta ölebnek, hiszen kedvemre rángathatnálak, mint egy marionettbábut. egy párkapcsolat normális esetben a kölcsönös tiszteleten-szereteten alapul. persze megromolhat. de most őszintén, szerinted a lány szüleinek nem fog feltűnni, hogy csak a pénzért vagy a lánnyal? talán a csaj naív, és azt hiszi szereted, de a szülők szeme előtt nincs rózsaszín köd.
te kérdezted, hogy mennyire gáz, mindenki mondja, hogy totál gáz. ha nem hiszed, nyugodtan járj vele, csak ne feledd, hogy annak a lánynak szíve is van!
én inkább éheznék a híd alatt, minthogy anyagi alapon házasodjak...
17:41
igen, egy barominagy giccs.
látszik, hogy nincsenek érzéseid XD
a szerelem nem erről szól... de kár magyarázni, mintha született vaknak akarnánk a színeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!