Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónaljkutya, szőrős láb stb. Hogy lehet így valakivel járni?
Egyik barátnőm,ilyen szempontból elég igénytelen,nem borotválja se a lábát,se a hónaljat (pedig ez elég alap dolog...) és sem ott lent.Persze ez az ő magánügye,hogy ott lent mit csinál a szőrrel.De azért szerintem elég gusztustalan amikor pl. a barátja előtt is felemeli a karját két nagy szőrcsomó kandikál ki a blúza alól,vagy ha pl. pántosba van.Hogy nem borítja ez ki a barátját?
16/L
kislány XD
nem tünt még fel 16 év alatt h ha vki szerelmes akk 1 kikurt hibát nem vesz észre a másikban?XD [am sztem is elég durva XD]
elöttem szólókhoz csatlakozva: tegyük fel h tényleg love akk őőő nem az h nem zavarna XD .. elviselném XD [v közölném vele h bocs de.. ez gázXD izé ször XD]
Hónaljkutya blöeeeeeeee
Na ettől rókáznom kell...szerintem is undorító. Oké, a lábát ne borotválja ha nem akarja, de hogy méteres szőr legyen állandóan a hónalja alatt...ehhh...pfújbaze...igénytelen.
Nem igénytelen ez a lány,hanem csak nem követi a divatot.Semmi köze a borotválkozásnak a higiéniáhaz,ezt csak a divatmajmolók gondolják.A borotválkozás a középkorban volt divat,azután rájöttek,hogy egészségügyi problémákat okozhat,és leszoktak róla.Csak az utóbbi 15-20 évben lett újra divat.(Mint a hajfestés,hajvasalás és a társai )
Az a szép,ami természetes.Még ha a mai fiatalok nem is értenek ezzel egyet.
Ha valaki szeret valakit,akkor nem a külső kinézete,hanem a belső tulajdonságai érdeklik.
Ha a barátnődről van sző, akkor beszéld meg vele, kérdezd meg óvatosan, hogy ő miért nem borotválja??(ha ennyire érdekel) Van aki imádja, ha van szőrcsomó, ha szőrős vkinek a lába, ez nem annyira ijesztő egyeseknek.... lehet, hogy a barátja erre is bukik, amellett, hogy szereti.
De azért a mai világban eléggé feltűnő és ciki is, pedig az azért van, mert van vmi szerepe, csak mi úgy gondoljuk, hogy nem kell az oda. Ritkaság, aki nem borotválja magát, de vannak kivételek
#5 hozzászóló
Nevetnem kell a hülyeségeden. A hónaljszőr és a nemi szőrzet a lapostetű melegágya. Ezenkívül tartósítja a megszáradt izzadtságcseppek szagát, és ráadásul gusztustalanul és taszítóan néz ki.
Még hogy nincs köze a hihiéniához... háh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!