Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért járni valakivel, mert sok a pénze, szerintetek mennyire gáz?
Nem a pénz a mindenem, de az is egy fontos nézőpont. Nem álomvilágban élek, mint te, hanem a valóságban.
"Nem álomvilágban élek, mint te"
Ezt kifejtenéd részletesen kérlek? Egy jól működő párkapcsolat mért álomvilág? Szerintem te élsz álomvilágban és azt javaslom ébredj fel!
Nehogy azt hidd, hogy nem fognak veled házassági szerződést kötni...arról nem is beszélve, hogy attól mert sok pénze van nem fog ellátni.
Ez a fajta eltartottság kevés nőnél működik, de szerintem egy férfinál elég valószerűtlennek tartom. Ha a csaj egy kicsit is normális el fogja várni, hogy dolgozz, és ne rajta élősködj :S Egy kitartott pasi gusztustalanabb mint egy kitartott nő, és tuti nem vonzó, mivel pont a férfias egzisztencia nincs meg benne.
Nem utálom őt. Jófej, meg minden, barátként szeretem, csak tudom, hogy ha nem lenne pénze, akkor nem jönnék össze vele soha.
Számtalan szerelmi házasság megy gajra, és nem csak a pénz mulandó, hanem a szerelem is. Szóval még mindig nem látom be, miért erkölcstelenebb az anyagi szempont.
Ha annyira utálnám, természetesen nem jönnék össze vele. Nem vagyok szerelmes belé, csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!