Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bóknak vennétek, ha a nektek tetsző férfi azt mondaná rátok, hogy modellalkatúak vagytok?
Már nyíltan megkérte rá, hogy ne kritizálja.
Szóval tudja a pasas, hogy neki ez nem játék.
Ha jól el tudtok beszélgetni, akkor nem lehet rá azt mondani, hogy zavarában jön elő ezzel a dumával, ő már rég nincs zavarban előtted, egy egész más témát is bevethetne.
Ha mostanáig nem hívott el randizni, már ne is éld bele magad.
Az meg, hogy őrült vonzalom lenne köztetek? Esetleg a részedről, az ő érzéseit meg csak ő tudja. De én nem tartom valószínűnek, hogy annyira meg lenne őrülve érted.
Bocs, rosszul fogalmaztam, nyilván nem tudhatom, hogy ő is vonzónak tart-e, ez csak a részemről biztos.
Egyébként valószínűleg igazad van, mivel nekem ő tetszik, ezért belemagyarázok dolgokat a viselkedésébe és ezzel spanolom magam, mert sokkal nehezebb őt elfelejtenem, mint ahogy azt gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!