Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bóknak vennétek, ha a nektek tetsző férfi azt mondaná rátok, hogy modellalkatúak vagytok?
Férfi válaszoló
Azért ez nem jó taktika, hogy akár kissé sértő dolgot is mondunk a nőnek, mert lehet, hogy elküld titeket a halál fasára, akkor meg aztán oda minden esély. :D
ma 12:33
Tudod ez pont ugyanaz, mikor általános 2-ban a fiúk annak a lánynak húzgálják a haját, aki tetszik nekik. Csak felnőttkorra ez már gy kicsit átalakul. Felsőben, szakközépben (talán utána is egy-két évig) jellemző inkább az általam leírt viselkedés. Utána ez a felnőtté válás során enyhülni fog, de tapasztalatom szerint 30 alatt sem tűnik el teljesen egyeseknél. Mikor már érettebb az úriember, akkor ismerkedés céljára is egyre többet fogja használni a komolyabb beszélgetést cikizés helyett.
És valóban át lehet esni a ló túloldalára (de szerencsére az sem egy kihalt oldal)
ma 12:37
Ha igazam van, és tetszel neki, akkor éreztesd vele, hogy hol a határ. Ha tetszel neki, akkor nem fogja átlépni.
akkor már megjöhetne az esze.
Ez olyan, mint Cindy és Dean a Blue Valentine-ban. A pasi közli a nővel, hogy a szép lányok a legőrültebbek. Úgyhogy Cindy biztos totál zakkant. Így, a szemébe mondta. Hát nem tudom, inkább fogná be, azzal többre megy.
Kedves kérdező! A jó Isten áldjon meg és világosítsa meg elmédet!
Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésre:
Milyen a mai szépségideál?
a. vékony
b. kövér
Remélem, sikerült az a. választ bejelölnöd!
Akkor ebből mi következik vajon a logika szerint?
Ha a pasi azt mondja, hogy vékony vagyok, ergo megfelelek a jelenlegi szépségideálnak, akkor az:
a. bók
b. gúny
Érted már, mekkora baromságot kérdeztél?
A mai világban nem lehet túl vékonynak lenni. Mindenki a csontkollekciókra bukik.
Kb. mintha azt kérdezted volna, hogy "Egy pasi azt mondta hogy szép vagyok, most ezt bóknak vegyem vagy kigúnyolt?"
Tök azt érzem ilyenkor, hogy TE B@SZOGATOD ÉS GÚNYOLOD AZT, AKI VELED ELLENTÉTBEN NEM VÉKONY!
Bocs, de nem gúnyolok senkit sem, piszkosul nem érdekel, hogy kinek mennyi a súlya, ha ő úgy jól érzi magát! Nekem van 90 kilós barátnőm is és soha egy rossz szót nem szóltam rá, sőt, én képes vagyok őt szépnek látni így is, mert látom, hogy ő is annak látja magát és jól érzi magát a bőrében. Szerintem ez a fontos.
Én pedig még mindig nem érzem ennyire egyértelműnek ezt a dolgot, mert nem csak ez a két kategória létezik ám (vékony és kövér)!
Nos, ezek után biztos vagyok benne, hogy nem tetszel ennek a férfinak, csak szívat. Ha kicsit is törődne veled, nem szólna hozzád ilyen stílusban miután már többször is kérted rá, hogy ne tegye.
Azt lehet, hogy látja rajtad, hogy neked ő bejön, ezért is mer tiszteletlenül bánni veled, alázni, kb. röhög rajtad, hogy "kis fruska, belém van zúgva, nekem meg jól esik rombolni az önbizalmát, így majd még jobban fog kaparni utánam". Max. arra játszik, hogy megfektessen, aztán lábtörlőnek használna, vagy még annak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!