Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bóknak vennétek, ha a nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóknak vennétek, ha a nektek tetsző férfi azt mondaná rátok, hogy modellalkatúak vagytok?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak azt mondta, hogy vékony vagyok, mire én visszakérdeztem, hogy akkor ezek szerint szarul nézek ki? Erre ő azt felelte, hogy dehogy is, csak erre mondják azt, hogy modellalkatú. Nem tudom eldönteni, hogy ezt dicséretnek vegyem, vagy inkább sértődjek meg. Közben végig a szemembe nézett és vigyorgott.
2013. febr. 5. 12:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%

Az én ideálom nem a csontkollekció. Ne legyen nagyon sok felesleg rajta, de azért legyen mit fogni.

[link]

Ők is még simán szép kategória nekem. Van több ismerősöm is, akiknek meg csak nagydarab molett nő barátnői vannak. Innentől fogva kedves 18-as válaszoló a jó Isten áldjon meg és világosítsa meg elmédet, nem biztos hogy az eddig emlegetett 40-es férfi a vékony lányokat szereti.

2013. febr. 5. 12:55
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
De most komolyan nem tök mindegy mit mond? Vékony vagy, és ez tetszik az emberek 99%-ának! A maradék 1% meg perverz!
2013. febr. 5. 12:56
 23/36 A kérdező kommentje:
Bár ha jobban belegondolok, még évekkel ezelőtt egyszer megjegyezte egy velem egy kaliberű lányra, hogy milyen csinos lány... a franc essen bele, akkor nekem miért nem tudja ezt mondani? Korábban már bocsánatot kért, amikor visszaszóltam neki emiatt a piszkálódás miatt, de olyan sokszor, mintha zavarában nem jutna más eszébe, és akkor jön elő ezzel.
2013. febr. 5. 12:59
 24/36 anonim ***** válasza:
most te tepersz utána?
2013. febr. 5. 13:01
 25/36 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá nyíltan: tetszik az alakom?

Ez még nem félreérthető, kérdezheted puszta kíváncsiságból is :)

2013. febr. 5. 13:01
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem teperek, csak kerülgetjük egymást már jó ideje...
2013. febr. 5. 13:07
 27/36 anonim ***** válasza:
50%

Biztos vagyok benne, hogy ő nem vesz téged komolyan.

Csak játszadozik veled.

Már bocsánatot is kért érte egyszer, tudja, hogy nem csíped a beszólásait, mégis folyton ezzel zaklat.

Küldd el az anyjába, ha mást nem tud hozzád szólni.

2013. febr. 5. 13:07
 28/36 anonim ***** válasza:
65%
ugyan nem tudom, mit akar, de 40 éves, ha te is annyi vagy, akkor lehetne több eszed, ha meg kevesebb, akkor meg talán olyan kellene, akinek tetszel és nem szekál. Vagy hívjon el randira, vagy felejtős, vagy azt várja, hogy te vadászd le?
2013. febr. 5. 13:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszik, hanem igenis foglalkozik azzal, hogy ne bántson meg. Azért kért bocsánatot. Lehet hogy úgy gondolja hogy ez a csipkelődés neked is csak játék. Az volna a legtisztább, ha nyíltan rákérdeznél.
2013. febr. 5. 13:10
 30/36 A kérdező kommentje:

Csak nekem már elegem van a játékból... ezt kellene észrevennie!

Hogy mit akar ezzel elérni? Azt nem tudom... talán arra vár, hogy én adjam ki magam először, mert nem akar mellényúlni. Talán mindketten a másikra várunk. Elég bonyolult a helyzetünk, de nem is akarok ebbe belemenni, mert nem tartozik a kérdéshez.

2013. febr. 5. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!