Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bóknak vennétek, ha a nektek tetsző férfi azt mondaná rátok, hogy modellalkatúak vagytok?
Az én ideálom nem a csontkollekció. Ne legyen nagyon sok felesleg rajta, de azért legyen mit fogni.
Ők is még simán szép kategória nekem. Van több ismerősöm is, akiknek meg csak nagydarab molett nő barátnői vannak. Innentől fogva kedves 18-as válaszoló a jó Isten áldjon meg és világosítsa meg elmédet, nem biztos hogy az eddig emlegetett 40-es férfi a vékony lányokat szereti.
Kérdezz rá nyíltan: tetszik az alakom?
Ez még nem félreérthető, kérdezheted puszta kíváncsiságból is :)
Biztos vagyok benne, hogy ő nem vesz téged komolyan.
Csak játszadozik veled.
Már bocsánatot is kért érte egyszer, tudja, hogy nem csíped a beszólásait, mégis folyton ezzel zaklat.
Küldd el az anyjába, ha mást nem tud hozzád szólni.
Csak nekem már elegem van a játékból... ezt kellene észrevennie!
Hogy mit akar ezzel elérni? Azt nem tudom... talán arra vár, hogy én adjam ki magam először, mert nem akar mellényúlni. Talán mindketten a másikra várunk. Elég bonyolult a helyzetünk, de nem is akarok ebbe belemenni, mert nem tartozik a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!