Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bóknak vennétek, ha a nektek tetsző férfi azt mondaná
rátok, hogy modellalkatúak vagytok?
Tuti sértegetni akart...Ha lebálnázna, az lenne a bók, nyilván.
2013. febr. 5. 12:16
jajj,istenem,nőőőők.... ez bók volt,vazz
2013. febr. 5. 12:17
3/36 A kérdező kommentje:
Csak már annyit bántott azzal, hogy ilyen meg olyan vékony vagyok, hogy ami egyértelműen dicséret lenne, azt sem tudom annak venni :S
biztos tetszel neki, meg az alakod is, van, akinek az elöl deszka hátul palánk típusú csajok jönnek be. Örülj, hogy tetszel neki, a modellek szépek.
2013. febr. 5. 12:21
Mindegy, hogy te minek veszed, ha ő nem bóknak szánta, hanem gúnynak, akkor örülhetsz neki bármennyire, neki nem jössz be.
Ha bóknak szánta, akkor tetszik neki az alakod.
2013. febr. 5. 12:22
6/36 A kérdező kommentje:
Na ez az, azért én nem vagyok elöl deszka, hátul palánk, csak vékony. Ami nem egyenlő azzal, hogy nincs rajtam hús, nem lenne mellem vagy fenekem. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen modellre gondolt, mert valóban vannak akiknek zörögnek a csontjaik, de vannak formásabbak is.
Én férfi vagyok, és veszem a bátorságot hogy a férfiak többségének nevében beszéljek.
Ha nekünk nem szimpatikus egy lány, azt nem szoktuk piszkálni.
Ha szimpatikus, akkor szoktunk vele többet foglalkozni, és ha piszkáljuk mondjuk a vékonysága miatt, vagy bármi másért, azt általában nem azért tesszük hogy megbántsuk, hanem azért hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, hogy a lány azzal foglalkozzon hogy mit miért mondunk, hogy kapcsolatban legyünk vele. Persze át tudunk lépni egy határt, és akkor van az, hogy a lány már úgy gondolja, hogy a kissé sértő dolgokat komolyan is gondoljuk.
2013. febr. 5. 12:26
És ehhez mit szólsz? ha ezt mondja valaki neked: Világszép Nádszál kisasszony.
2013. febr. 5. 12:27
9/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy egy pár sor erejéig beleláthattam egy férfi agyába... de jó lenne többször ilyen élményben részesülni :D persze azért ti sem működtök egyformán, bár sok igazság lehet abban, amit írtál!
10/36 A kérdező kommentje:
"világszép nádszál kisasszony" - ez kedveskedés, egyértelműen, viszont azt mindannyian tudjuk, hogy manapság ha valaki modellt emleget, akkor mindenkinek a csontsoványra éheztetett gereblyék jutnak eszükbe :S
Kapcsolódó kérdések: