Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, hogy pofátlanság, amit vettem neki karácsonyi ajándékot, ő eladja?
Figyelt kérdés
Volt barátommal nem rég szakítottam,és sírva kérdezte,hogy ugye az ajándékait nem dobom ki,és nem adom tovább?Mondtam nem,és azóta is tartom a szavam..De most bepipultam rá,kb. tavaly óta nem állunk jól anyagilag és én decemberben anyáméktól kikönyörögtem 5000ft-ot hogy tudjak neki karácsonyra ajándékot... Ő meg eladja,oké azt csinál vele amit akar,de pofátlanság ajándékot továbbadni,kidobni szerintem... De az a vicces,hogy havi 20ezer ft ösztöndíjat kap havonta szóval nem tudja arra fogni,hogy szegények..Aztán vissza hallottam,hogy az anyja beszélte rá,hogy adja el és sz*rja le,hogy mennyi bekerült meg tőlem kapta. Nekem az fáj ebbe,hogy ha én akármennyire is utálom azok után mit velem tett,még se dobom ki,se adom el amit nekem vett szeretetből...Meg hát a pénz az pénz..Jogos szerintetek?2013. febr. 4. 20:32
21/21 Sz,Erik válasza:
Add el te is amit kaptál tőle xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!