Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok láthatatlan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok láthatatlan a nők számára?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok, mint valami elcseszett Harry Potyesz. Tegnap is utaztam a vonaton, nem volt hely, így álltam. Jöttek a csajok, szabályosan odébb löktek, hátra sem néztek, még egy b*zmeget sem eresztettek el. Srácok bezzeg egyből bocsánatot kértek. Boltban is, befúrják magukat elém a nők a sorban, de mikor még suliba jártam, akkor is ugyanez volt, többször hiányzónak jelentettek be, mikor ott álltam pár méterre tőlük.

Hogy lehetnék kevésbé szürke?

2013. febr. 4. 18:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13: Ez nekem giccs. Nem ilyen a barátom. :) Ki is folyna a szemem. :D Ápolt, igényes, nem jár hanyag ruhákban. A póló, felső általában egyszínű, de divatos. Nem gyúr, még csak az kellene! Engem taszít a sok izom. Talán azért pávázzák, mert vékony és mindig odafigyel a hajára? :)
2013. febr. 4. 19:06
 12/28 anonim ***** válasza:
Hozzáfűzném ez a stílus nőben is giccs. Előbb meghalnék félig, minthogy hasonló nő legyek!
2013. febr. 4. 19:07
 13/28 A kérdező kommentje:

"Ápolt, igényes, nem jár hanyag ruhákban."

Az a fura, hogy én is...

14/28 anonim ***** válasza:
Te vagy az Fantomasz?
 15/28 anonim ***** válasza:
A ruha stílusa legyen picit divatosabb, például ne két számmal nagyobb pulóverek, farmer. A hajadra is hasonlót tudok mondani. Ami jól áll, de divatos.
2013. febr. 4. 19:09
 16/28 A kérdező kommentje:

De mint írtam, ez eddig is megvolt. Nekem úgy látszik az aurám a szürke, vagy a kisugárzásom a nulla, nem tudom.

2013. febr. 4. 19:10
 17/28 anonim ***** válasza:

"farmer" Ezzel mi a baj?

Mackónadrágban kellene járni az utcán? Ennyire ne legyünk már proletárok.

A piros-sárga-zöld gatyákat meg megint a páwák horják előszeretettel.

2013. febr. 4. 19:11
 18/28 A kérdező kommentje:

Xenophilius

Úgy érti, ne legyen két számmal nagyobb a farmer.

2013. febr. 4. 19:13
 19/28 anonim ***** válasza:

Ja. Én most pont kénytelen vagyok 2 számmal nagyobbat hordani, mert tavaly nyáron még pont jó volt... Csak hát aztán fogyózás és -30 kiló...

Pénzem meg kb kajára nincs, nemhogy ruhára.

A pulcsim meg mindig is nagy volt a nagyobb védelem érdekében. Nem is kötnek belém.

Bár a "kisugárzásom" (stílus + nonverbális jelek) is a "hagyj békén, ne zargass"...

2013. febr. 4. 19:16
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, úgy értettem, hogy ne két számmal nagyobb. Tőlem lehet sima kék is, vagy fekete. :) Semmi gond vele.
2013. febr. 4. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!