Miért vagyok mindenki számára láthatatlan? 17/L
Kérlek ne vegyétek úgy, hogy ez a legnagyobb problémám. Tudom hogy nem nagy dolog de zavar. Szóval:
ha egy 5+fős társaságban mindenki beszélget, szépen körbeáll mindenki. Odamegyek, esetlen 1 vagy 2 ember mondd egy sziát, a többiek észre se vesznek. Abba a bizonyos "körbe" meg be se engednek. Pedig nem vadidegen társaságról van szó hanem a barátaimról.
Ha vagy velem együtt 3man megismerkedünk 2 másik emberrel, sose jegyeznek meg. Hiába vagyok ott, azt mindenki elfelejti hogy ki is vagyok, azt is hogy egyáltalán ott voltam. Pedig beszélek én is, mosolygok, elvagyunk, mégis mindig mindenki elfelejt pedig a többiekre mindig emlékeznek. (legyen az a másik 2 bárki)
Sose vesz észre senki ha nagyobb társaságban vagyunk. Egyesével mindenkivel jól kijövök, de egyébként pedig teljesen láthatatlan vagyok. Olyan rossz érzés. Mostanába már nem is megyek oda a csoporthoz, vagy csak max. 2 emberrel lógok egyszerre, mert idegesít hogy olyan mintha nem is léteznék...miért van ez?
(megjegyzem ebbe a társaságba olyanok vannak akik tényleg mellettem álltak a legmélyebb pontjaimon is, akik segítenek mindig ha van valami...csak társasága mindig le vagyok sz@rva)
Fene tudja, miért van ez.
Ne is próbálj tülekedni, előbb-utóbb találsz olyan embereket, akik befogadnak, észrevesznek, addig használd ki ennek előnyeit. (nem kell viselkedni :-)
Nekem a férjem ilyen, ha együtt vagyunk, mindenki vele foglalkozik, rá emlékeznek, ő mondta, ő csinálta, (akkor is ha én, úgy emlékeznek, hogy ő), felháborító!)
Néha árnyéknak érzem magam, néha meg direkt jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!