Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok láthatatlan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok láthatatlan a nők számára?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok, mint valami elcseszett Harry Potyesz. Tegnap is utaztam a vonaton, nem volt hely, így álltam. Jöttek a csajok, szabályosan odébb löktek, hátra sem néztek, még egy b*zmeget sem eresztettek el. Srácok bezzeg egyből bocsánatot kértek. Boltban is, befúrják magukat elém a nők a sorban, de mikor még suliba jártam, akkor is ugyanez volt, többször hiányzónak jelentettek be, mikor ott álltam pár méterre tőlük.

Hogy lehetnék kevésbé szürke?

2013. febr. 4. 18:54
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Azt az utolsó kérdést lehet, nem így kellett volna feltennem, nemsoká jönnek az ilyen válaszok:

https://www.youtube.com/watch?v=MFk6qX6fBZk

2013. febr. 4. 18:55
 2/28 anonim ***** válasza:

Valószínűleg TÉNYLEG "szürke" vagy. Más frizura, színesebb öltözet! Divatos pólók! Nem tirke-tarka, de olyan, ami kiemeli az alakod, előnyeid, stb. Ne süsd le a szemed, nézegess az emberek között, keress szemkontaktust.

Hasonló lányok is "szürkék".

2013. febr. 4. 18:56
 3/28 anonim ***** válasza:
2013. febr. 4. 18:57
 4/28 anonim ***** válasza:
81%

" Más frizura, színesebb öltözet! Divatos pólók!"

Azér' páwa ne legyél mert akkor meg kell tanulnod igen-igen alacsony színvonalú beszélgetéseket folytatni...

2013. febr. 4. 18:58
 5/28 A kérdező kommentje:

Xenophilius

Azt hiszem, képes lennék már odáig is süllyedni, csak észrevenne végre valaki.....

2013. febr. 4. 18:59
 6/28 anonim ***** válasza:
Nem kell "pávának" lennie, bár ki mit ért a szó alatt? Az én fiúmra is mondták, pedig simán ápolt, divatos. Nem díszeleg páva színekben. Viszont értelmes. A páva definíciója számomra nem feltétlen butuska fiú, van benne valami, elismerem, de nem fekete vagy fehér.
2013. febr. 4. 19:02
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is szüre vagyok nekik... Na bumm.

Általában félnek tőlem az emberek, mind bűnözőnek néz. Na nem annak a "menő" féle bűnözőnek akire tapadnak a csajok hanem a "Mundungus Fletcher" félékre (ha olvastad a Harry Potyeszt akkor tudod milyen is ő)

Alapból magas és széles vagyok ráadásul olyanok a ruháim hogy még inkább olyannak látszódjak, hogy senki ne kössön belém - csak ház ez olyan mint a Fable III-ban a fekete páncél... Kb már-már látom a rettegést a csajokon mikor este mászkálok és szembejönnek egyedül... Hát fail ez van :D

2013. febr. 4. 19:02
 8/28 anonim ***** válasza:
Tehát nem csak a "szürke" értelmes, meg a "páva" van, mínusz 10-es IQ-val, aki vagy bambán néz, vagy bedob néha egy "b***meg"-et...
2013. febr. 4. 19:03
 9/28 anonim ***** válasza:

10-es

EZ egy páwa

[link]

Ha ilyen a csávód akkor keményen páwa.

De van egy másik főtípusuk is ronda szemeteszsákanyagból készült fekete kabátjuk van (vagy női), legtöbbjük "nagy gyúrós" - bár az eredményük elég Agytörzsy professzoros és a hajuk is midnig erőltetetten zselézett. Kb mint Győzike.

2013. febr. 4. 19:04
 10/28 anonim ***** válasza:
11. Én beszélgettem veled egy kérdésnél, értelmes ember vagy. Az külön jó pont, hogy ismered a Fable-t!
2013. febr. 4. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!